mandag 15. mai 2017

Grå lampeskjerm

Sjekk ut grå lampeskjerm. Stort utvalg av lamper, farget stoff kabler og globe pærer - alt i lys på nettet. Handle enkelt online hos ellos. Du kan skape en myk, koselig stemning i hjemmet ditt med en tekstilskjerm som gir et spredt og dekorativt lys.


Grå lampeskjerm

Med en ny lampeskjerm får både lampen og rommet et nytt uttrykk. En lampeskjerm skaper en lun atmosfære, samtidig som det fungerer fint som et dekorelement. En ny lampeskjerm kan gjøre en gammel lampe som ny, eller gi en helt ny følelse i et rom.


Hvorfor kjøpe en helt ny lampe, når kun en ny skjerm kan gjøre samme nytten? Det er ikke alltid like lett å velge den riktige lampeskjermen til din lampe. Finnes i flere farger.


Med en lampeskjerm forandrer du enkelt lampens utseende. Ved å bytte ut dine lampeskjermer så kan du også skape ulike stemninger i rommet. En mørkere lampeskjerm passer bedre til rom der du vil skape en litt høyere kosefaktor.


Lampeskjerm i polyester. Mens en lys lampeskjerm som sprer mye lys kanskje passer bedre i lesehjørnet eller på nattbordet. Uansett hva du leter etter, så finner du det hos Trademax! Tid igjen av kampanjeprisen: pris etter kampanje.


Grå lampeskjerm

A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem. Velg mellom hvit, offwhite, lys grå , grå , rosa og grønn. Firkantet lampeskjerm i lys grå silke. Lagervare - forventet levering 3-dager Mengde.


I denne kategorien finner du alle mulige lampeskjermer! Er du lei av dine gamle lamper og ønsker å fornye hjemmet? Ett alternativ er jo å kjøpe en helt ny lampe eller å fornye lampene du allere har med en ny lampeskjem. Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. Leveres direkte til døren – Velkommen!


Doma lampeskjerm i en nydelig, myk, velur, kommer i avstemte farger og fem str. Mix og match med tilhørende puter og gardiner. Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Nydelig, hvit lampeskjerm med grå kanter fra Riviera Maison Høyde 21cm. Polycotton Cylinder White. En klassisk og elegant lampe er som et smykke i rommet.


Grå lampeskjerm

Se vårt utvalg av tak-, gulv-, bord- og vegglamper. Håndlaget lampeskjerm for utendørsbruk. Av metalltråder som danner et fint mønster. Egnet til å brukes sammen med lampeledningen Matteo for utendørsbruk som finnes på Ellos. Se Belysning og finn et stort sortiment fra UMAGE på BilligVVS.


Her på Jollyroom finner du et kjempefint utvalg av gode og stilsikre lampeskjermer. Norges største VVS forhandler på. Vi har massevis av modeller som virkelig gir barnerommet det lille ekstra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg