tirsdag 2. mai 2017

Boblen vase

Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Formgivningen er inspirert av vanndråper som perler på marikåpe etter regnvær. Telykten kan også vendes til en matt rund vase.


Den brede kragen på vasen åpner for mange måter å dekorere blomster, både selvplukkede og de man får til jul. The design was inspired by water drops resting like pearls on a leaf after rainfall.

Det er nå tre år siden den først ble lansert og siden har Magnor kommet med ulike fargevarianter og størrelser. I høst tok de tak i årets metall-tren og lanserte Metallic og Glam, samt en telysestake. Vi er stolte av vår historie, men er også opptatt av å utvikle oss. Boblen vase klar stor.


Hos Tilbords får du vaser fra Kosta Boda, Magnor, Eva Solo og Kähler. Er du på jakt etter en krystallvase, glassvase eller en fin Omaggio- vase ? Bra priser, ingen reservasjonsgebyr. Reserver på Magnor Ba Magnor.

Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vasen er munnblåst og håndlaget i glass. Dette er farger man lett forelsker seg i, og bare må ha for å oppdaterer interiøret på en enkel måte.


De nye vasene DRÅPEN er langstrakt myke, vakre og tidløse. Dekorer hjemmet med vaser og potter som du kan fylle med hva enn du måtte ønske. Disse er like fine med blomster, som de er alene.


Nå lanseres vasen for aller første gang i matte farger som. Merke : Magnor Materiale. Bli den første som omtaler dette produktet. Finnes også som vase.

Vasene er gjennomfargede, munnblåste og håndlagde av erfarne glassblåsere med lange tradisjoner i håndverket. Les tester og omtaler før du kjøper. AYTM Globe Glassvase 160mm.


Cooee Design Ball Vase 100mm. Flere kjente norske personligheter har samarbeidet med Magnor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg