torsdag 4. mai 2017

Muskatnøtt farge

LADY Supreme Finish Tre og Panel. Denne fargen tilsvarer Caffe Latte. Oppleves som en klassisk varm beigetone, med hint av rødt. Passer best sammen med andre varme toner. Macchiato – en rødaktig beige tone.


En varm beigetone med klare røde undertoner.

Er en varm beige tone. En lys mellomtone som oppleves som lun og varm. En av våre mest solgte farger. Fargen på peisen under er muskatnøtt.


Sober, nydelig farge , litt kaldere enn de andre jeg har nevnt. Man må ikke være redd for å mikse kalde og varme farger. Bruken av muskatblomme og muskatnøtt kan variere noe.


Muskatblomme har en mer aromatisk og noe mildere smak enn muskatnøtt.

Det brukes også på kokt spinat og blomkål, i grønnsaksuppe og til fruktdessert. Varme farger kjennes trygt og godt å omgi seg me og et rom med nordvendte vinduer hvor kaldt lys slippes inn, kan varme farger på veggene være med på å gjøre at rommet oppleves som lunere. En lun og fin beige nyansen hvor fargen er hentet inspirasjon fra den det nydelige krydderet. Beige tonen skaper en lun og god ramme for ditt interiør og den er lett å kombinere med ulike farger. Her var det mer jevnt enn ved noen av de tidligere kåringene, men vi fikk en vinner.


Vegg malt i Sand og peis i Muskatnøtt. Velge farge på fasaden synes mange vanskelig. Her får du tips og råd til valget. Trenden nå er mye grå og beigetoner i lyse nyanser.


Nøytrale toner, men som likevel gir boligen identitet og lunhet. I forbindelse med boligsalg anbefaler vi fortsatt lyse farger som gjør at rommene virker. Mange velger bare to farger , for eksempel hvitt og beige, noe som kan gi et enkelt uttrykk uten dybde og personlighet. Gå heller ikke i den fellen at du velger samme farge som naboen. Farger til både interiør og eksteriør.


Teblomst Dette er en rødaktig beige tone. Jeg har vært inne på farger tidligere men nå nærmer vi oss altså en avgjørelse på fargevalgene i stuen. For det første skal vi selvfølgelig male med Sense fra Jotun.


Dette er den eneste malingen som er anbefalt av Norges Astma og Allergiforbund og er nok den aller mest miljøvennlige malingen på markedet.

Dette har inspirert oss til å presentere våre beste veggfarger i dette fargekartet. Hele 1farger er nøye håndplukket og gruppert slik at du enkelt kan finne passende kombinasjoner. Kartet gir deg en god oversikt over nyanser og muligheter, men husk at lysforhold og interiørelementer kan ha stor påvirkning på hver enkelt farge. Gråaktig hvit, med et hint av gult, noe som gir fargen svak varme. Lys, varm, rødaktig beige.


Malingsprodusentene setter sammen paletter med fint avstemte farger. Den er nærmest som en hemmelig kode til å finne andre farger som fungerer fint sammen. Koden angir hvor på fargesirkelen en farge stammer fra.


Når den er kjent, er det lett finne farger som passer. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg