tirsdag 23. mai 2017

Kid voksduk

Kid voksduk

Se det store utvalget av stoffer, mønstre, sytilbehør og garn på nettet. Kjempe Utvalg - God Kvalitet Shop enkelt online her! Gratis frakt og levering innen dager! Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker.


Kid voksduk

Hos Kid finner du praktiske voksduker til hverdag og fest. Velg blant mange flotte design og flere størrelser. Bestill fra vår nettbutikk i dag! En voksduk har et pvc-belegg på oversiden som gjør duken helt vanntett.


Den holder på søl, og er lett å tørke av, samtidig som den beskytter bordplaten. Vi har også voksduk som metervare, slik at du kan få den kappet i akkurat den lengden du trenger. Hos Kid har vi et stort utvalg av duker i ulike størrelser, farger og design. Ikke på lager i nettbutikken.


Tekstiler gjør borddekkingen mer levende og hjemmekoselig. I våre varehus finner du ensfargede og mønstrede duker for hjemmet. Se hele utvalget her! Spar Kjøps Nyhetsbrev. Ta vare på spisebordet med beskyttende voksduker.


Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner. Duker og spisebrikker er viktige elementer på et bord for både hverdag og fest. Det er viktig at både farge og form på dukene passer godt til bordet og bordet ellers.


Lag den rette stemningen inne eller ute med voksduk av PVC eller akryl, og voksdukene våre er frie for ftalater. Fordelen med voksduk metervare er at når du har klippet til ønsket lengde, så er du ferdig. Voksduk gjør det enkelt å skape noe selv. Den største jobben blir altså å velge hvilket mønster du vil ha på duken din.


Alle prisene er inkl norsk MVA og toll til Norge. Alt du trenger av bordtekstiler, duker og spisebrikker til store og små anledninger. Bruk en praktisk og billig voksduk til å beskytte det vakre spisebordet ditt.


Bordduker i voks er ideelle til å beskytte mot flekker, skitt og riper som kan være vanskelig å fjerne. Om et uhell skulle skje er det bare å rengjøre duken med en våt klut. Velg mellom klassiske voksduker og tekstilvoksduker.


Fri frakt over 49- til Postens nærmeste utleveringssted. Vi kjøpte en lys duk av typen acrylduk eller noe sånt, litt finere enn vanlig voksduk og har angret på det. Den er litt ruere i overflaten enn vanlig voksduk og den vannavstøtende effekten forsvinner etter noen runder i vaskemaskina visstnok. Nettbutikk med Norges mest spesialiserte og største tilbud av voksduk i metervare i alle kvaliteter. På våre IKEA varehus finner du gardinstoff, møbelstoff og et rikt utvalg av stoffer og tekstiler samt tilbehør du trenger til sying, som sysaks og sytråd.


Kid voksduk

I vår nettbutikk finner du et stort utvalg av duker av høy kvalitet. Vi har duker på nett til både hverdag og fest i flere ulike design, materialer og farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg