mandag 15. mai 2017

Design belysning

Stort utvalg av moderne kvalitetsprodukter. Finn ditt nærmeste varehus. Moderne designprodukter med høy kvalitet. Vi har varehus over hele Norge. Best på belysning og lamper!


Her finner du fine lamper og belysningsløsninger til hjemmet ditt!

Om du ikke finner pendelen eller hengelampen du leter etter her. Ta gjerne kontakt med oss så vi kan hjelpe deg med å finne den rette for deg! Her treffer du dedikerte medarbeidere med en stor interesse for og kunnskap om belysning. Bruk menyen eller søkefeltet for å se vår kolleksjon. Vi er stolte av å kunne tilby et stort utvalg designlamper i vår nettbutikk.


I tillegg har vi også et utvalg designbelysning fra italienske Artemide som er spesielt gode på teknisk belysning. Hos oss har vi lamper til alle rom og bruksområder. Ta en titt og finn din.


Elektrodesignbelysning.

Hold deg oppdatert og inspirert Vi deler håndplukket inspirasjon, guider, rå tips og nyheter med deg i vårt nyhetsbrev. Bli kjent med Møbel- Design. LItt mer informasjon om leveringstider. De aller beste tilbudene.


Dekorer hjemmet ditt med Cellbes. Hos IKEA finner du lamper og annen belysning både på nett og i varehus. La deg inspirere av hvordan interiørdesignerne våre bruker belysning til å sette prikken over i-en i et rom. Belysning - Alltid mange varianter. Lys opp hjemmet ditt med lekre lamper fra kjente merkevarer!


Vi i Designforevig vet at den riktige lampen er prikken over i-en i interiøret ditt, og spiller en. De har lamper og belysning til stue, baderom, soverom, kjøkken og de kan også hjelpe deg med utebelysning. Sjekk det store utvalget LED belysning og lamper i nettbutikken eller få hjelp av våre dyktige konsulenter. Vi sender over hele landet. Lamper og belysning til hele boligen.


Uansett om det gjelder belysning inne eller ute så har du ved ditt valg av lamper store muligheter til å påvirke hjemmeatmosfæren. Innendørs kan du mikse og matche med bordlamper, vinduslamper, gulvlamper og taklamper. I tillegg kan du velge downlights eller spotlights som gir et godt basislys.


Kompetansen som trengs Vi hos Lys og Design Kongsberg as har mange års erfaring i belysning av private boliger og bedrifter. Vi tar på oss oppdrag innen hele Norge.

Alle lamper du finner i vår nettbutikk er merket med fysiske mål, teknisk informasjon og leveringstid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg