tirsdag 16. mai 2017

Inspirasjon hjem

Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Vi selger i hovedsak kalendere, almanakker, skrivebøker, kort og gaveartikler gjennom bokhandlere og nettbutikken vår. Vi leverer også profileringsartikler med logo til bedrifter.


Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet ,. Det beste ved hjemmet deres er likevel lyset, sier Ida.

Og de gamle dørene, de store rommene og synet av parken utenfor, som nærmest kommer inn i stua hver dag. Familien har gangavstand både til butikker og kafeer og til kyststien. Lyse flater, vakre Dinesen-gulv og små fargeklatter gjør at hjemmet virker luftig og sommerlig. Vi tilbyr go personlig service og garantert topp kundebehandling. Klikk her for inspirasjon og kvalitetsproduktene for det rommet i hjemmet ditt hvor livets viktigste forberedelser skjer, nemlig badet.


Inspirasjon og vakre ting Inspirasjon og vakre ting. Vi i Firkløveren elsker å inspirere rundt det dekkede bordet. Ikke bare med våre vakre serviser, glass og bestikk, men også med tips, oppskrifter og idéer som gjør livet litt herligere, hverdag som fest.

Den duse rosafargen vokser seg stadig mer populær og er inspirasjon for mange. Når det er så vakkert utført som her er det ingen grunn til å velge en annen farge. Rosafargen på Emas kjøkken er nydelig og fremheves spesielt godt med røft følge.


LADY - Farger og inspirasjon Se de nyeste trendene, fargene og fargekartene fra LADY her. Bli inspirert og finn din favorittfarge, som passer til akkurat deg og ditt hjem. Tenk farger, samspill og helhet. Få mer inspirasjon og tips her! Begin typing your search term above and press enter to search.


Nina jobber som interiørstylist og deler inspirasjon fra eget hjem på Instagram. Her har hun plukket ut sine favorittprodukter fra vår nye kundeavis. Dette galleriet har vi satt sammen av bilder til inspirasjon - til ditt hjem , dekor til en fest. Eller for inspirasjon av farger og blomsterkombinasjo. Vi gir deg inspirasjon og tips om fornyelse av peis og ovn.


Et helt sterilt hjem med hvite vegger og interiør i stål, glass og svart er nemlig heller ikke så bra for dere som bor der. Både for mye og for lite farge får oss i ubalanse. Det må være balanse både hjemme og på arbeidsplassen dersom vi skal oppnå god helse, trivsel og velvære.

Vikeså Golv har stort utvalg av alle gulvtyper til både bolig og næring. Under ser du noe av det vi kan levere av parkett, tepper og teppeflis, vinyl og. Se eksempler på wallstickers som akkurat nå pynter andre norske hjem.


Se bilder fra våre leverandører og butikk for å finne inspirasjon til ditt hjem. Det skal synes at det er vi som bor her, forteller Tina.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg