tirsdag 23. mai 2017

Plast bølgeplater

God Service Og Rask levering. E-handelsmerket Nettbutikk. Drivhusglass Som Holder. Finn laveste nettpris her.


Takplater i sort, rød og klar til f. Onduline-plater er ideelle til taket hvor man ikke ønsker å få lys gjennom.

Kanalplater: - 50mm tykkelse. Vi selger forskjellge slags takplater i plast etter behov. Klar, opal og rødfarget.


God som isolerende plate til f. Polykarbonat er en mangesidig, slitesterk plast som brukes for en rekke ulike behov. Den største fordelen med polykarbonat sammenlignet med andre typer plast , er en uslåelig styrke kombinert med lav vekt. Miljøpåvirkning Det er ekstremt lite utslipp i miljøet fra produksjon av polykarbonat.


Polysol bølgeplater er et rimelig alternativ for bruk på verandatak eller hagestue.

Uisolerte bølgeplater av plasttypen polykarbonat. Leveres i klar, opal og røk farge. Byggebredde med en bølge overlapp 98cm. UV-beskyttende lag motvirker at platen gulner av sol. Trapesplater er en enkel og billig løsning som overbygg til carport, terrasse, drivhus, uthus og lignende.


Vi har alt tilbehør nødvendig for å montere platene. Cembrit Bølgeplater av fibersement med sine robuste egenskaper gir et ærlig materialuttrykk. Den vanligste bruken av disse mykt bøyde og bølgede platene er på yttertak. Egenskapene er funksjonelle og gir et tak med svært lite vedlikehold.


Cembrits Bølgeplater er kvalitetsprodukter av fibersement for taktekking såvel som på ventilerte. Når du kjøper Tak, kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris. Siden alt er usynlig under terrassedekket la jeg bare en remse uv-bestandig plast over denne, dette har fungert finfint til nå ihvertfall. Super Service Og Rask Levering! I denne kategorien finner du et utvalg av forskjellige takplater som trapesplater, bølgeplater og termotakplater som du enkelt kan montere og du kan lett gjøre det til en billig penge.


ProLite terrassetakplate er en trapesformet plate som er enkel å legge med overlapp. Platen er produsert i pvc og har høy bruddstyrke. Halleplattan bølgeplater er et rimelig alternativ for bruk på verandatak eller hagestue.

Glassfiber er et meget holdbart og sterkt plastmateriale. PC er en termoplast har meget høy slagfasthet og temperaturbestandighet. PC finnes som halvfabrikata i glassklare plater, folier, kanalplater og bølgeplater , samt transparente blokker, rør, bolt og profiler.


Opale og innfargede utførelser finnes også. Kjente varemerker Prisgaranti Rask levering på. JumboLite terrassetak gjør det lyst, litt lunt, tørt og innrammet, men allikevel åpent, mulighetene er mange. Terrassetakplate med UV-filter og års garanti. Hos Byggmakker finner du takplater og takstein i ulike farger som passer ditt behov.


Du finner også tilbehøret du trenger hos oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg