torsdag 25. mai 2017

Barbenk kjøkken

Barbenk kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Sigdal har produsert kjøkken i mer enn år. Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem. Høye spisebord ser ikke bare bra ut, men er praktisk også.


Barbord kan være plassbesparende og et stilig element på kjøkkenet. Har du liten plass på kjøkkenet kan et veggmontert klaffebord være smart fordi det enkelt kan slås sammen. Med IKEAs barmøbler er det enkelt å inkludere familie og gjester på kjøkkenet. La de sitte høyt ved kjøkkenbenken for å følge med eller underholde deg mens du lager mat. Kanskje de til og med kan hjelpe til!


Med et åpent kjøkken blir hverdagen mindre masete og festmiddagene mer sosiale og avslappede. I dette lyse kjøkkenallrommet er kjøkken og spisebord i matchende utførelse. Det binder de to sonene sammen. Både kjøkkenet og skjenken ved spiseplassen er fra HTH.


Barbenk kjøkken

Det naturfargede eikegulvet i heltre gir en lun glød til det hvite rommet. Dagens interiørstil skal være personlig, og alle rom skal bære preg av eiernes egen stil. På kjøkkenet er det fritt frem å leke med farger, tapeter og detaljer som gjør rommet perfekt for akkurat deg og din familie. Kjøkkenet er miljømerket og samtlige fronter er Svanemerket.


Disse Maxbo-varehusene forhandler kjøkken. Les mer om de ulike kjøkkenmmodellene under. En barstolløsning er fin til små måltider og gjør matlaging sosialt! Kun en barstol kan også være fin stående ved kjøkkenbenken, om man spiser middag alene eller om frokosten inntas kjapt. Tenk også over om du vil ha mulighet til å sitte eller halvsitte mens du jobber på kjøkkenet.


Barbenk kjøkken

Dette vil også påvirke hvor høy kjøkkenbenken bør være. Trenger du hjelp til å frakte varene dine? Finansiering - BM Card. Vi har finansierings- løsninger for deg!


For produktinformasjon eller for å avtale time for tegning av ditt kjøkken , ta kontakt med en av våre forhandlere. Alle forhandlerne er kvalifiserte rådgivere som hjelper deg med gode råd og en gjennomtenkt planløsning. Hvis skrivebordet er en vegg mellom kjøkken og stue, kan du fortsette temaet reguleringsplan, ved hjelp av hengende lamper eller takkonstruksjoner av gipsplater. Bilde hjørne bar for kjøkkenet.


Baren, som du sikkert allerede lagt merke til, er det svært praktisk og uerstattelig i det indre av kjøkken ting. De vanligste formene på kjøkken er U-form, L-form, kjøkken med kjøkkenøy, G-form (med utskutt barløsning), parallellkjøkken og rett kjøkken. Spør din kjøkkenleverandør om hvilken variant som passer best til ditt kjøkken.


Man trenger kanskje ikke overskap på alle veggene, noen skap kan med fordel erstattes av åpne hyller. Vi utarbeider tegninger og er også behjelpelig med montering, og koordinerer med andre fag om det er ønskelig. Har du annen høyde er noe annet sannsynligvis bedre. Mao, ikke noe av det er helt standard. Leveres i valgfri farge, velg din favoritt fra vårt fargesortiment.


Vi gjør oppmerksom på at alle lyse farger, samt fargeserie Skygge og Klassisk krever. Alle kjøkken produsenter leverer etter mål, men det er dyrt. Det mørke kjøkken vil nok passe fint om du ellers har lyse farger i leiligheten.


Etter tegningene å tyde er det åpen løsning mot stue, og da vil et mørkt kjøkken bli et fint blikkfang i det store allrommet. Går du for et mørkt kjøkken , behøver du ikke å velge en mørk benkeplate, da det ofte er her det blir mest møkk og flekker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg