fredag 12. mai 2017

Hytteblogg hytteinteriør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Sammen finner vi løsningen som passer best for deg. Vi leverer innflytningsklare hytter i hele Sør-Norge, inkl.


Gratis frakt, rask levering, lave priser og høy kvalitet! For de som feirer jul eller romjul på hytta, må julestemningen inn der også. Et hytteinteriør kan like gjerne gå i naturtoner som i rødt, men litt røft har det tendens til å være. Hytteinteriøret til jul er den andre stilen ute i serien “jul – 5. Vakkert hytteinteriør med Setergr. Her finner du noen bilder fra artiklene som er delt på vår hytteblogg.


Der det var nødvendig, ble også plantegningen justert for å få plass til ønsket møbel. Material og fargevalg har har også vært nøye planlagt. Men når en legger seg ned i måssåen er landskapet annerledes.


Fargene i fjellet om høsten er helt magiske når en kommer tett på. Ikke rart at jeg som Solberg. Mer om hvordan dette kan gjøres, kan du lese lenger ned! Vi har vært og overnattet i denne fantastiske hytta, stille og rolige omgivelser og fantastisk utsikt.


Og mye natur til og vandre en tur for å samle tankene eller. Buøen - Et restaureringsprosjekt Spennende om restaurering av en fritidsbolig i Hallingdalen. Furutangen Nord Tomt Nok en hytteblogg fra Furutangen Nord. Den var hjemplassen til den nåværende eierens olde- og tippoldeforeldre. Hytteblogg , hytteliv, inspirasjon, Interiør, sjøhytte, sjøliv Comments Sjekk denne dukken i sofaen, hun følger med på kaffekoppen min, der har jeg en liten sjokolade liggende …. Instagram er en stadig kilde til inspirasjon på interiørfronten.


Nå som vinteren er her, titter vi stadig innom ulike hashtags for å få hytteinspirasjon. Endelig er hytta ferdig ! Ser at det er mange fjellhytter og ikke så mye ved sjøen. I Gålå på Lillehammer ligger det en svært sjarmerende hytte som eies av min gode venninne Sølvi og hennes familie.


Jeg blogger om holmen vi. Denne helgen hadde vi en skikkelig kosetur for. Kari som eier Fjellhytta og driver denne interiør- og hyttebloggen, er dekoratør.


I sitt firma Atelier Kari lager hun kranser, hjerter og dekorasjoner av vakre. Lite ante jeg da at jeg pr. Ifølge han er det stue og kjøkken vi i størst grad pusser opp, men målingene til Prognosesenteret tyder også på at de andre rommene i hytta vil få en. Da er det atter et nytt år og vi legger bak oss et hektisk år for vår del :). Nå ser vi fram mot å kunne nyte alle begivenheter som skal feires i hytta i årene.


Det var mange år siden hytta sist ble pusset opp. Se hvor flott en hytte kan bli når den blir malt med en perfekt fargepalett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg