tirsdag 2. mai 2017

Innebeis

LADY Pure Nature interiørbeis gir treverket en vakker og naturlig matt overflate. Beisen trenger inn, gir dybde og fremhever den naturlige strukturen i treet. Når du velger å kle veggen med ekte trepanel, er beising et godt alternativ for deg som ønsker å bevare treets særpreg også etter overflatebehandlingen. Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og et flott fargespill.


Luktfri og hurtigtørkende. Osmo dekorvoks er basert på miljøvennlige og naturlige olje- og plantevokser. Det trenger dypt inn i treverk og lager en microporøs overflate.


Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg! Med produkter fra Jotun vet du at kvaliteten er ivaretatt – så du kan konsentrere deg om å skape drømmehytta. Roger Samdal - Hytte i Valdres - Blogg - Beitostølen - Ulvhild Hyttegrend - Torvtak - Interiørbeis - Jotun - Laftepanel - Tømmerpanel - Rundtømmerpanel - Klassisk.


Fra å ha gulnet furu fra topp til tå, ble atmosfæren i hytta i Tuddal lun og behagelig, med en gjennomført bruk av beis i naturens egen fargeskala. Noen farger passer best ved sjøen, mens andre egner seg bedre på fjellet eller for hytta i skogen. Her finner du forslag til fine hyttefarger. Interiørmalingen får tøffe vilkår under de forholdene du beskriver.


Siden havestuen ikke er isolert, antar vi at det er mye kondens (fukt) og sterk UV. Jeg fant ut at flekkete i grunnen passet godt inn i min shabbyshic-stil. Etter litt inspirasjon fra det fantastiske internettet, har jeg behandlet noen kasser fra polet med interiørbeis. Jeg gjorde dette først inne i gangen, men det ble fort ganske klart at “ innebeis ” ikke nødvendigvis betyr at man kan gjøre beisearbeidet innendørs.


Vi gjorde det selv uten grunning i forrige bolig, og det er utrolig hvordan år gammel kvist kommer frem igjen etter 1-år. Ett alternativ vi ikke tenkte på den gangen er å bruke innebeis istdf maling. Heisann driver nå og legger furgulv og ønsker et helsvart matt gulv. Ser at nordsjø anbefaler og bruke orginal panel og lakke med blank lakk over.


Evt 1: Maling av hytta innendørs. Grunnflaten på hytta er ca 60m2. Det er furupanel inne i hytta, har tidligere vært lutet, men ellers ubehandlet. Det ønskes enten at hytta hvites igjen slik at trestrukturen synes gjennom hvit innebeis eller liknende. Eller at det males helt hvitt med kvistlakk og grunning.


Det dominerer litt etter de andre maletiltak. Mannen min er litt bekymret at det tåler ikke varmen fra sauna. Vi kjøpte noe hvit natur innebeis fra Jotun som vi prøvde på takene - er det et bedre valg?


This banner text can have markup.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg