mandag 8. mai 2017

Interiør designer

Interiør designer

Lang erfaring av langsiktig og fremgangsrik bemanning. Vi finner ambisjonsrike talenter til din bedrift. Kontakt Academic Work i dag! Finn interiørdesigner nå på Kensaq.


INTERIØRDESIGNER TOVE MELDGAARD AS Kjelsåsvn 1A, etg. Kurset vil gi deg en teoretisk og praktisk plattform som. Få innredningstips fra våre interiørdesignere og bestill en interiørdesigner i dag for å få personlig hjelp til å innrede hjemmet ditt. Hvem vil sørge for at du får et resultat du vil leve godt med? Karina Holmen er en dyktig interiørdesigner og stylist, som skaper gode interiører til å trives i. Hun driver også butikken Eske på Bislett i Oslo.


Interiørarkitekt eller interiørdesigner. Vi er et team hvor alle har hver sin rolle og blir god i det vi gjør. Dette gjør at kvaliteten i arbeidet blir bedre at vi leverer noe som er større enn oss.


Interiør designer

SVAR: Hei Takk for spørsmålet ditt. Så spennende at du tenker på å bli interiørdesigner ! Svaret er litt delt, siden det er mange ulike måter å. Som interiørarkitekt planlegger og tegner du innvendige rom i bygninger. Arbeidet utføres både når nye bygg skal bygges, og ved endringer i eldre bygg. Hege Wølner er interiørdesigner og fargekonsulent med års erfaring i interiørbransjen. Det finnes en flust av hjelpere der ute.


Jeg arbeider med innredning for private hjem, hytter og offentlig miljø som restaurant, kafé, kontor, butikk og hotell. Med kreative forslag. Spørsmålene og valgene blir fort mange. Noen ganger er det nok å ommøblere, og legge til mer belysning, eller bare oppdatere med nye møbler.


Interiør designer

Vi har lang erfaring innen interiørdesign og prosjektledelse, og utfører. Prosjektene spenner fra små til. Vi tilbyr boligstyling i Oslo, Akershus, Buskerud og Vestfold.


Vi har samarbeid med meglere i Drammen, Asker, Kongsberg, Hønefoss og Oslo. Vi skreddersy interiør løsninger for alle type bedrifter. Vi stiller høye krav til oss selv og vår arbeidsstrategi er å etterstrebe gode løsninger, kvalitet i alle ledd og gjennom dette sikre en trygg prosess for alle. Det er mye som skal på plass når man innreder et hjem.


Interiør designer

Ikke bare skal man ha rom til alt man eier og har, men ting skal jo gjerne være både funksjonelt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg