fredag 26. mai 2017

Kjøpe skinn

Nyheter for ehnver fashionista - Stort utvalg - Mote på nett - Bubbleroom. Sjekk ut Skinn Og Lær Hobby. Her finner du også et utvalg pelsskinn, billær, skai og møbelhuder.


Alle produkter holder naturligvis den aller høyeste kvalitet! Lett og luftig som tyll, organza og bomullsgaze mot grovt stoff som lin og hessian. Få oversikt her, uansett hva målet er.

Se også lær, skinn og metervarer med print. Vi har alt du trenger i skinn og lær til å lage dine egne belter,vesker,klær og lignenede. Finn din nye favoritt blant håndlagde klokkereiemer, natoremer og andre typer klokkereimer til alle anledninger.


Vi tilbyr gratis og rask frakt! Skinnvesker finnes i mengder av modeller og størrelser for å passe ulike behov og stiler. I vårt sortiment finner du en veske i skinn som passer deg.


For å kunne ha et så lav pris som mulig består noen av våre skinnsofaer av kunstlær (PU) som både ser ut og føles som lær. Kunstlær er holdbart, slitesterkt og lett å rengjøre. Trademax har skinnsofaer i mange ulike størrelser og former som vintage sofaer, hjørnesofaer, sovesofaer og sofagrupper i skinn.

Saueskinn sortimentet våres er en miks av saueskinn som har sin naturlige farge og skinn som er farget til en bestemt farge. Størrelsen på et saueskinn måles diagonalt på tvers av skinnet. De islandske skinnene er karakterisert av god lukt, lang voluminøs og naturlig pels. Vi har over 40-års erfaring innen skinn og mote.


Vi ønsker deg velkommen som kunde hos Skinn. Me kjøper også skinn frå viltslakteri (elg, hjort) og private jegrar (elg, hjort, rådyr, bever, grevling, mår, raudrev). Vi har mange flere produkter og idèer enn du kan drømme om. Heimeslakt av storfe, sau, lam, geit og kje er det nærmast slutt på.


Ver merksam på at skinn av nødslakt, også er ein ressurs som me kan gjere oss nytte av. Ta kontakt om du har skinn til overs! Dermed kan du se variasjoner av fargenyanser og form slik at du kan få en anelse om hva du får levert.


Vi gir deg selvfølgelig også retningslinger for lengde på hår og størrelse på skinn i de forskjellige kategoriene av saueskinn. Når du skal velge hva slags skinn du ønsker å kjøpe er det viktig å vurdere bruksområdet. Vi har kjøpt inn et parti naturelt remlær 0-mm. Suverent lær til slire av Amerikansk type med sidesøm, snellefutteraler, hundehalsbånd og annet lærarbeide. Vi har tøffe lommebøker for menn, lommebøker til frontlommen, designer-lommebøker for menn og lommebøker i ekte skinn.


Lommebokbutikken er en alt-i-ett-nettbutikk hvor du kan kjøpe herrelommebøker som du ellers ikke vil finne i vanlige butikker. Våre lommebøker er laget i ekte skinn av høy kvalitet, og etuiene er laget i aluminium.

Retur av skinn og hud. Det er mulig å ta skinn og huder i retur. Når du skal har skinn i retur av småfe, eller hud i retur av storfe vil du få tilsendt signalmerker som skal settes på de aktuelle dyra rett før levering. Skal du ha slakt i retur er dette å betegne som risikoslakt, se under.


STOFF I ALLE NYANSER. Produktene våre produseres av Lederzentrum GmbH, et selskap med lang fartstid i både bil- og møbelindustrien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg