onsdag 3. mai 2017

Hvitpigmentert lakk

Hurtige og punktlige leveranser. Se mer og kontakt oss her! Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Det er viktig med egnet overflatebehandling ved hvitpigmentering av tregulv.

Man kan si at olje gir gulvet et mer levende og varmt preg enn lakk , men oljen kan ikke vise til samme slitesterkhet. Naturell eller hvitpigmentert olje? Mørke tresorter bør ha olje uten pigment.


På lyse tresorter som f. For gulvplank i furu er det vanlig å gå for en lys innfarging med en god vannbasert lakk som toppbehandling. Vi bruker ofte en hvitpigmentert olje som grunning og matt vannbasert lakk. Vær forsiktig med pigmentert lakk Videre råder han folk til å være skeptiske til pigmentert lakk som eneste metode for innfarging. Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte.


I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk , maling, olje og hardvoksolje.

Vårt kontor er åpent alle hverdager fra 08. Nettbutikken er åpen hele døgnet og her kan du bestille parkett online. Lakk eller olje – det har vært det det store spørsmålet ved behandling av tregulv, møbler og paneler i våre boliger.


Den største forskjellen mellom en olje og en lakk er at oljen trenger ned i treverket og beskytter det fra innsiden, mens lakken blir liggende på overflaten og beskytter utenifra. Bolia white pigmented wood oil brukes til pleie av hvitpigmentert , oljet tre eller der det ønskes hvitt pigment. Oljen virker vannavvisende og beskytter samtidig treet mot uttørring. Pleiemiddelet er 1 terpentinfritt og er bare utviklet av de fineste og reneste oljer. Før behandling kan det med fordel brukes Bolia wood cleaner.


Fotlist eller gulvlist i hvitpigmentert eik og som er profilert. Benyttes til å liste langs med gulv. Lager en fin overgang mellom gulv og vegg. Enten du har ubehandlet treverk, lakkerte eller oljede overflater, kan du skifte farge ved å påføre to strøk Liberon Bistrotlakk med farge. Eksteriørmaling finner du på Maxbo.


Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Vi har fått tilbud om slip og hvitpigmentert matt lakk , men vi er veldig usikre om vi burde lute gulvet også? Proff sliper med mange referanser.


Noen som har meninger om man bør lute eller om det blir fint med hvitpigmentert lakk ? Terskel mflat 14x92x9underliggende hvitpigmentert lakk.

Gode interiørvalg med EKTE TRE - stort fargekonsept. Til overflater som utsettes for hard slitasje og vannsøl brukes Liberon Bistrot lakk. Dette er en høykvalitets polyuretanlakk som er spesielt godt egnet for kjøkken, baderom, møbler, paneler, listverk etc. Hvitpigmentert lakk legger seg som et jevnt lyst lag over hele gulvet, og bevarer mye av treverkets naturlige spill, og holder gulvet lyst og fint i mange år.


Dette er et flott alternativ for de som ikke ønsker gulv som er for hvite, og som vil ha gulv som ligner ubehandlet treverk! Lakk er et beskyttelsesprodukt som legger seg som en tynn hinne på treverkets overflate, i motsetning til beis eller olje, som skal trenge ned i treverket. Andersen Furniture rabatt.


Ulike typer lakk har ulike bruksområder og kvaliteter. Lakk kan fås som transparent eller halvtransparent, med eller uten farge, med ulik grad av glans og med ulik slitestyrke avhengig av. Overflaten er hvitpigmentert og behandlet med en matt lakk. Gulvet kan legges i alle rom, bortsett fra våtrom. Lange bord og 5G lås gjør at leggingen av gulvet er raskt og enkelt.


Ecowood er en 2-komponent behandling som gir gulvet et helt naturlig utseende. Ikke tenk på matt lakk , for dette er noe helt annet. Les mer om Ecowood her Kontakt oss i dag for en hyggelig samtale om gulv og et uforpliktende tilbud. Her bør du nok først fjerne den gamle behandlingen.


Kan med fordel bruke malingsfjerner, men gjør en liten test dersom den misfarger treverket under. Har selv god erfaring med Lady interiørbeis. Påfør gjerne med pensel og tørk av med fille.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg