torsdag 18. mai 2017

Spesialsydde gardiner

Spesialsydde gardiner

Mange flotte motiver, farger og gardinlengder. Kjøp gardiner som passer deg! Stort utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser. Bestill på nett eller hent i butikk. Alltid stort og oppdatert utvalg.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Gardiner av alle typer og sorter. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Klart koster skreddersydde gardiner mer enn ferdige gardiner fra kjedeforretninger. Men i motsetning til ferdiggardiner, behøver du ikke bytte ut gardiner fra oss hvert år, da de er ment til å være en møblering som vil vare i mange år fremover. Pris er avhengig av stil og størrelse. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.


Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis. Fyldigheten er skapt med legg eller hipp av ulike stil og størrelse: fra det populært “fransk legg” til mer moderne “cartridge” eller “wave” oppheng. Om du ikke har ti anledning eller kunnskap til å sy selv, så kan vi hjelpe deg med det. Vi har dyktige syerskere i vår systue som syr alt fra gardinhøyder og liftgardiner til puter og sengetepper. Det er bare fantasien som setter grenser.


Bestem i hvilket rom gardinene skal henge i, og hvilken funksjon de skal ha. Velg deretter modell, farge og mønster. Handle trygt på jotex. Spesialsydde gardiner. Vi måler opp, syr og monterer gardiner for både private kunder og til prosjektmarkedet – alltid i presise mål og med omhu og kvalitet for øye.


Vi er opptatt av å gi kundene våre et høyt og kvalifisert servicenivå, derfor tilbyr vi alltid profesjonell rådgivning fra erfarne fagkonsulenter gjennom hele prosessen. For gardiner kan mye mer enn å sette et vakkert preg på interiøret ditt. De har også et vell av funksjoner som kan gjøre en stor forskjell i det daglige.


Trenger gardinene på kontoret en oppgradering eller fornying, så gjøres dette også. Med andre ord enkelt eller dobbeltlag med gardiner. Som å kjøpe gardiner uten å betale!


Bli guidet i tre enkle steg og se hvilke gardiner som passer deg best. Oppdag noen av våre unike produkter. Bare det å finne det perfekte gardinstoffet som står perfekt til resten av rommet kan være en utfordring i seg selv. Trenger du hjelp med gardiner og søm, enten det gjelder gardinsjal, liftgardiner, eller blondegardiner, så hjelper vi deg gjerne.


Lys opp et rom med en nøye utvalgt gardinlengde eller skap din egen blandning av farger og mønster for å få din egen unike stil. Bruk tekstilbånd og dusker som pynt og gjør våre gardiner till dine egne. De er i polyester, lin. Kremfarget Meget god kvalitet! Hengt oppe ett år hos ikke-røkere.


Spesialsydde gardiner

Nettbutikk for liftgardiner hvor du kan få sydd gardiner nøyaktig etter mål, på centimeteren både på lengde og bredde. Velg stoffkvalitet, farge eller mønster, om du vil ha snortrekk eller kjedetrekk, hvilken side du vil ha trekket på, om den skal monteres i tak eller på vegg. Du kan til og med bestille stoffprøver på forhånd. Her har vi samlet ulike søminstruksjoner for at du på best mulig måte skal ha alt du trenger for å komme i gang med å sy din egen gardin. Liftgardiner i stort utalg til meget lave priser.


Visor leverer rimelige liftgardiner av kvalitetsmaterialer. Oppgi vindusmål, velg ønsket. Tenk deg en verden der dine gardiner kan bevege seg automatisk etter dine behov og skape den perfekte stemningen både morgen, middag og kveld. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av.


Spesialsydde gardiner

Skjetne Design interiørbutikk og nettbutikk, interiørarkitekt, møbeltapetserer og gardinsøm på Orkanger. Ta en titt på produktene våre her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg