torsdag 22. januar 2015

Dekking av bord glass

Rimelige bord til restaurant, hotell, café og bar. Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell. Se vårt store utvalg her! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort utvalg av moderne kvalitetsprodukter.


Finn ditt nærmeste varehus på skeidar. Vi har bord til alle bruksområder og stiler. Se igjennom et stort utvalg av stilfulle bord for ethvert rom. Tips til dekking med glass.


Ved dekking skal da rødvinsglass plasseres rett i midten av kuverten og de andre glassen i følgende rekkefølge fra høyre. Glass brukes fra høyre mot venstre. Der det brukes forskjellige drikke til de enkelte rettene skal man begynne med det ytterst til høyre. Men glass kan og plasseres i en gruppe.


Pga plassen så ikke sett på mer enn 3-glass på hver. Hovedregler for servering Dette gjøres fra høyre. Legge på tallerkner, glass , kniv og skje. Skjenke drikke og servere tallerken retter.


Dekking av bord glass

Rydde vekk glass og tallerkner. Fra venstre gjøres følgende: Legger på mat fra fat eller by frem fat. Tangvik mener både for mye og for lite kan skjemme bordet.


Reglene sier at man ikke skal ha mer enn fire glass til hver kuvert, og det har sin naturlige forklaring. Du skal tross alt ha en del andre ting på bordet, det er viktig å balansere. Et overlesset bord kan føles like stivt, sier bordeksperten.


Dekking av bord glass

Skal du ha koldtbord eller buffet må det være plass til bord som maten skal stå på. Skoskje bør også være tilgjengelig. Til vår store begeistring sa han ja, og vi fikk bli med på reisen fra ren duk til de flotteste festbord!


Dette innlegget ble skrevet i Dagens tips, Jul og merket blogg, bord dekk deg, bord dekking , borddekking, Bordpynt, dagens tips, dekke til middagsbor. Jeg synes det er utrolig hyggelig å dekke bord. Uansett om man blir få eller mange er det koselig med en fin ramme rundt måltidet. Jeg har dekket mange bord , både til egne arrangementer og til interiørartikler. Vi gleder oss til å dele julen med deg!


Dekking av bord glass

Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. Grunnregelen når det gjelder oppdekking, er at alt skal plasseres i samme avstand fra bordkanten. Hver bedrift dekker på sin måte. Her finner du et bredt utvalg av bord til forskjellige anledninger og rom.


Kjøp bord hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! With Bord schnell bestellen. Preise finden und vergleichen! Telysholdere med gulldekor brukt som glass : Motif, Disegno og Modello.


Dekking av bord glass

Denne stilen har også fokus på kombinasjonen av håndverksdetaljer, keramikk og tre, sammen med farget, grønt glass og noe bruk av skinn. En nordisk stil som mange liker. La borddekking bli en lek! Et nydelig dekket bord er alltid hyggelig, både for deg og gjestene dine. Et lekkert festbord setter prikken over i’en når du inviterer til festlig lag.


Gjør klart ditt festbord med lekker pynt til borddekking! Husk at vi også spiser med øynene – og maten smaker ekstra godt servert på et pent dekket bord. Vannglass står alltid lengst til høyre, dessertglasset innerst. Pyntetips: Knyt en liten sløyfe med tekstilbånd rundt dessertglasset, som du tar igjen som serviettring.


Pass på at glassene er pusset og rene. Inspirasjon og tips til dekking av bord Et bord med hyggelige gjester rundt, alle klare for å nyte deilig mat og alle ser frem til å være sammen, nyte kvelden i lystig lag. Nå som vi går mørkere tider i møte, er det ekstra deilig å huske på at det er lite som skal til før man kan kose seg med sosiale sammenkomster i ulike anledninger.


Jeg elsker hverdagseleganse. Den luksuriøse følelsen av å komme til dekket bord og bli behandlet som en dronning! Til og med til hverdags, sier hun. Og for Stranden er ikke eleganse ensbetydende med hvitt og stramt.


Eleganse kan man finne i både natur så vel som i glitter og stas. En kan ha runde, avlange, T- bord , U- bord , E- bord , m. Finn ut hvilke bordtype som egner seg i rommet ditt, før du begynner å planlegge borddekorasjonene, da de ulike bordene dekkes på ulike måter. Ut i fra dette kan du finne lengden på bordet. Bruk gjennomsiktig glass , det er veldig nøytralt og kan brukes uansett fargeønske.


Pynte i små grupper på eller 7. Som du ser på bildene rundt er det en blomsterbukett i en gruppe, og den er satt sammen med ulike lysestaker, telysbeholdere eller små pyntefigurer. Blomster skaper en vakker ramme rundt et selskap. Det beregnes ca 60cm pr. Uansett om det er stort eller lite, så vil blomster alltid være med på å skape en hyggelig stemning rundt bordet.


Først bør man ta utgangspunkt i hvilken anledning det er, hvilke omgivelser det skal være i og hva slags farger man liker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg