tirsdag 13. januar 2015

Harmoni terrassebeis fargekart

Harmoni terrassebeis fargekart

Merkevarene til lave priser. Finn terrassebeisfargen som harmonerer med huset, omkringliggende landskap og natur. Vær oppmerksom på at de trykkimpregnerte materialenes egenfarger kan påvirke resultatet.


Harmoni terrassebeis fargekart

Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen. Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr. Trebitt terrassebeis – farger for helhet og harmoni uteglede Den optimale uteplassen er den som krever lite vedlikehol og som holder seg like pen og attraktiv år etter år. Slik at du har mest mulig tid til å nyte. Når du i tillegg har vakre farger å velge mellom, blir valget enkelt.


Oljebeis Trebitt hvit 3l 44- per spa Kjøp. Få inspirasjon til å gjøre terrassen og uterommet klar for sesongen! Terrassebeis færder 2. Begge gir en flott lød og nydelig fargespill. På sommerstid er terrassen kanskje den mest brukte delen av hytta – vinterstid er den dekket av snø og is. Harmoni Hotel Batami Batam Island.


Harmoni terrassebeis fargekart

Alt som kreves er noen få timers arbeid før du kan slappe av i inntil tre år med god samvittighet på den nye terrassen. TREBITT terrassebeis gir dessuten en vakker, matt og slitesterk overflate. I vårt fargekart finner du tolv spesielt utvalgte og flotte farger å velge mellom. Farger som forskjønner treverket samtidig som det beskytter. Ved 23°C tåler nemlig terrassebeisen regn etter ca.


Det betyr at du bare trenger et lite opphold for å få unnagjort beisingen, og det har den norske sommeren mer enn nok av. Du kan se flere farger og oppstrøksprøver hos våre forhandlere. Den inneholder pigmenter og UV-stabilisator som beskytter treverket mot sollysets nedbryting og filmkonserverende middel mot svertesopp. Vi kjøpte impregnerte treheller og terrassebeis fra ulike produsenter.


Dette er et vanskelig utgangspunkt, fordi terrasseheller neppe er et prima produkt. Dermed har produktene i testen fått dårlige forhold. Beste Pris-Garanti - Få opp til. På terrassen nyter vi utelivet – sommer som vinter.


Det krever et gulv som tåler norske værforhold – fra store regnbyger til stekende sol. Seresultatene t Hyttemagasinet har gjennomført en test av ni ulike terrassebeiser på det norske markedet. Vanntynnet terrassebeis til bruk på plattinger. Velg gjerne en terrassebeis som står i stil med boligens fasade og som skaper harmoni mellom fasade, gulv og møbler utendørs, sier Bjørg Owren, kreativ leder.


På tide å tenke på uterommet. Fargekart med terrassebeiser fra Beckers med utvalgte beisfarger. Skal du beise terrassen i år? Elle Interiør, gir deg tips til en vakker terrasse. Til bruk på både nytt og gammelt impregnert treverk.


Tidligere behandlede flater. Velg rom og lek med våre nye farger! Malingen får du i ulike kvaliteter som er tilpasset de ulike rommene i huset. Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg!


Meld deg inn i vårt nyhetsbrev! Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg