fredag 23. januar 2015

Dekkbeis test

På utkikk etter dekkbeis? Bestill enkelt i vår nettbutikk! De har imidlertid skiftet navn, og heter Wood Tex Uteakrylat (Flügger 1Aqua) og Wood Tex Dekkbeis (Flügger Aqua).


Produktet har også høy score i våre kundeomtaler. Vi registrerer at det er stort spenn i bruksområder og pris i testen.

Velger du dekkbeis bør du gå for en som er vannbasert, mener Skogstad. Jeg vil fraråde å bruke tradisjonell white spirit-tynnet oljedekkbeis hvis du ikke er absolutt nødt. Gammeldags oljebasert maling eller dekkbeis falmer fortere i glansen og blir blass i fargen, mens moderne vannbaserte malinger og dekkbeiser holder seg fine over tid.


Var vannbasert dekkbeis førstevalget, er det best å fortsette med vannbasert. Har du valgt olje, fortsetter du med olje. Om du vil bytte går det fint om du vasker først, men det aller beste er å være lojal og bruke den samme typen.


Se beste pris på Butinox Futura Dekkbeis (liter).

Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Dekkbeis , Vegg, Utendørs, 9L,. Drygolin Oljedekkbeis gir veggen en pen og avdempet trestruktur. DRYGOLIN Oljedekkbeis – Jotuns originale. Dekkbeis gir et tynnere sjikt på flater sammenliknet med maling, men et tykkere sjikt enn beis.


Den kombinerer beisens egenskaper og utseende med malingens holdbarhet. Strukturen i treverket synes fortsatt godt ved bruk av dekkbeis , og dekkbeis og maling beskytter begge bedre mot lysnedbrytning enn beis. Sommertid er maleti men det er lett å bli forvirret når man står foran hyllene i malerbutikken.


Beis og dekkbeis , oljemaling og vannbasert maling. Hva er det for noe alt sammen og hva skal man bruke hvor? Transparent beis Vi har bedt Vi i villas malingsekspert, Heidi S. Sørensen ved Maleriet Fargehandel AS om å forklare de ulike produktene. Beinhard markedsføring gir inntrykk av at enkelte produkter kan gi glansfull beskyttelse til husveggene dine nærmest evig, uansett vær.


En oljedekkbeis gir nesten samme film som en dekkende maling, men du vil ane treets struktur gjennom overflaten. Holdbarheten er lenger enn ved bruk av.

Hos Maxbo finner du et utvalg i dekkbeis. Kjøp på nett eller i butikk. Svertesopp giftfri maling gjco maling oslo helsevennlig maling husmaling best i test interirmaling 19. Derfor gjennomfrte vi en identisk test bde i innlandsklima p. Til da har duvært tre fire runder med penselen mot seks syv ganger med dekkbeisen. Og av og til må du småskrape med dekkbeis også, av litt ymse grunner.


Dekkbeis og maling beskytter begge bedre mot lysnedbrytning enn beis. Den har kraftigere pigmentering enn beis, og lengre nedbrytningstid. Det kan derfor gå lengre tid mellom hver påføring. Ett dekkmerke er best i NAF-magasinet Motors store test av vinterdekk, både med og uten pigger.


I år finner du også en helt ny type pigger – av gummi! Test : TEST : Stikksager på lavspenning. Det lønner seg å være nøye med rengjøringen når man har brukt sprøyten, men det er heldigvis ikke så mye som må rengjøres.


Det dreier seg stort sett om beholderen, stigerøret og selve dysen. Er det snakk om vannløselig maling er det en rask jobb, men oljemaling krever litt innsats. En meget værbestandig dekkbeis som beskytter og forskjønner ditt hus.


Gir et dekkende utseende med avdempet trestruktur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg