fredag 23. januar 2015

Liftgardin 150

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex.


Hvilke gardiner passer hos deg?

Mønstrede gardiner i ulike former. Se de fine inspirasjonssidene våre. Liftgardiner til et hyggelig hjem. Ser du etter nye liftgardiner?


Vi har et stort utvalg liftgardiner til alle rom, enten du trenger lystette eller transparente. Bestill fra nettbutikken. Himla Solliden er en liftgardin i lin og bomull med hemper som tres på gardinstang.


En liftgardin skaper hygge og eleganse.

Du kan skape den helt riktige stilen med nøytrale nyanser i grått, sort og hvitt eller ved å bruke friske farger som rø oransje, gul eller grønn. Hos oss finner du mange modeller og farger. Den perfekte liftgardin til ditt vindu i utsøkte stoffer. Du kan velge blant mange design, om det skal være dekorativt, mørklegging eller transparent.


Ikke hvert rom egner seg til normale gardiner, hvor liftgardiner er et riktig godt alternativ. De trekkes helt opp for å slippe inn mest mulig dagslys eller man lar dem være delvis nedtrukket for å hindre innsyn. Stort utvalg av gardiner, plisségardiner, rullegardiner, persienner og gardintilbehør Riktige gardiner og persienner hjelper deg å skape stemningen du i hjemmet. Rullegardiner er gardinenes personlige assistenter, og lar deg styre hva som skal få slippe inn vinduet av sollys og nysgjerrige blikk.


Vevene kan også brukes til å lage gardiner som gir deg mulighet for å mikse og matche farger og design etter ditt behov. Klassisk og tidløs gråfarge som kan brukes hele året. Gardinen hindrer for både dagslys og innsyn. Perfekt på soverommet, men kan også brukes i andre rom hvor det er behov for solskjerming.


Leveres ferdig med snortrekk. Enkel montering enten inne i eller utenpå karm. Notte er vår mestselgende liftgardin ! Ensfarget og lysdempende liftgardin i polyester.


Fungerer godt alle steder der du har behov for mørkere rom.

Topp og bunnskinne i metall. Vi har det du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Her finner du flust av liftgardiner til hjemmet ditt. Med nye gardiner kan du enkelt og raskt gjøre hjemmet ditt hyggelig og hjemmekoselig.


Handle trygt på jotex. Velg blant sesongens gardiner og tilbehør i mengder av modeller, farger og mønster.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg