mandag 26. januar 2015

Larvikitt jotun

LADY Supreme Finish Tre og Panel. DRYGOLIN Ultimat husmaling. Jotun Sens er vår helsemaling, den er utviklet for allergikere og astmatikere og godkjent av NAAF.


Larvikitt jotun

Sens kan ikke blandes i det helt mørkeste fargene. Farger på skjerm kan påvirkes av datateknisk utstyr. Riktig fargegjengivelse og kvalitet kan kun garanteres ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Fargeopplevelsen kan være forskjellig under ulike lysforhold.


Glans og underlag kan påvirke fargenes utseende. Dette huset tar opp farger fra svaberg og sjø man finner like i nærheten. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.


Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.


Store fargeprøver, i Astørrelse, får du i Jotun Fargesenter Inne. Kjøp gjerne et par prøvebokser av JOTUN Fargeprøve og mal opp for å se hvordan det blir hjemme hos nettopp deg. Jotun garanterer kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter. Les mer om Jotun Fargetrygghet her. Vakre turkise og blågrønne farger finner du her.


Larvikitt jotun

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Nå har ikke alle fargene her de samme lysforholdene siden det kun finnes et vindu i rommet (på høyre side i bildet) men det gir i hvertfall en pekepinn på hvilke som oppleves varme og kalde. I kveld er det nok en episode av Eventyrlig Oppussing på TV#128516; - Mens. Prøv én eller flere farger før du bestemmer deg. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd.


Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Felles for disse fargene er at uttykket er rent og noe kjølig.


En dempet brunbeige tone. Denne er mer beige enn grå, men gir likevel rommet en dempet og elegant stemning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg