torsdag 29. januar 2015

Lys med batteri

Sjekk alltid med NetOnNet først. Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg! Lamper som er for bruk med batteri. Noen lades opp med medfølgende ladestasjon. The document has moved here.

I tillegg kan du velge downlights eller spotlights som gir et godt basislys. Utendørs belysning har også stor effekt på stemningen – ved å bruke en eller annen variant av solcellebelysning kan du trylle frem magiske effekter når mørket faller på. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av våre produkter, med unntak av forbruksvarer, og i visse fall opp til hele års garanti. Se etter vår garanti-logo ved produktet du har valgt for å se hva som gjelder for nettopp dette produktet. Elektriske stearinlys (kronelys) med batteri Stearinlys med batteri er også blitt en større artikkel innenfor elektriske lys , så derfor har vi nå satset på å ha et par forskjellige typer, som kan hvert sitt kan man si.


Du kan finne elektriske stearinlys som ligner riktige lys i mere eller mindre gra og prisforskjellen er stor. Du mister kanskje den flakkende flammen, men til gjengjeld behøver du ikke bekymre deg for fyr i gardinen, stearin søl eller slukking overhodet. LED- lys er meget troverdige kopier av levende lys.

Nettbutikk med lamper til. Skap en fredelig stemning på gravplassen med batteridrevne minnelys og gravlys med LED. Med små led lys , og det sitter en liten nisse på den ene “armen” på stjernen. Drives med batteri (stk. AA- batterier ) så den kan plasseres uavhengig av om det er en stikkontakt i nærheten, er også rimelig trygg, (“kalde” lys og lite strøm) samtidig som den er morsom og passer godt på barnerommet.


Det er et trygt alternativ for hjem med barn, og kan brukes som dekorativt lys hvor som helst, uten brannfare. LED-lyskilder forbruker opptil prosent mindre energi og varer ganger lenger enn glødepærer. Kun for innendørs bruk.


IKEA - UTSUN LED-lyslenke med lys , utendørs, batteridrevet svart, Gir et behagelig, dekorativt lys. Enkel å plassere hvor som helst siden den er batteridrevet og ikke trenger å plugges i noen kontakt. Batterier selges separat, du trenger stk. IKEA anbefaler LADDA oppladbare batterier. Innebygd LED-belysning.


Kan også brukes innendørs. Det vil være spennende opplevelse å prøve her. Klassiske og elegante LED telys, som selges i pakning med seks stykk. Det medfølger også batteri til telysene.


LED belysning til hytte kjøper du hos LEDonline.

V og 24V hytte og camping produkter. To vakre og dekorative lys med flammeeffekt som på et vanlig lys. Styres enkelt med fjernkontroll og drives med tre AAA- batterier hver (ikke inkl.). Her kan du finde vores udvalg af batteri lyskæder. De små lyskæder med LED lys er lette at forme og dekorere til fester som konfirmation, bryllup, til jul, nytår, eller som værtindegave.


Lyskæderne kan pyntes overalt i hjemmet, da de er batteridrevne og har lang holdbarhed. Er du lei av ledningskaos? Her er det en del å velge mellom. Svært praktisk og fleksibelt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg