onsdag 28. januar 2015

Champagneglass

Champagneglass

Gode priser og rask levering! Se hele utvalget her! Rask levering, ferdig tollet. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Champagneglass

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter champagneglass eller andre produkter så har vi et stort utvalg.


Se utvalget av champagneglass og champagneskåler fra Rosendahl, Bohemia og flere kjente merkevarer. Det danske Holmegaard har en lang og stolt tradisjon, og selv den dag i dag, er noen av de beste artistene i Danmark i forbindelse med Holmegaard sin glassproduksjon. Glasset har en bred form som gjør at du også kan bruke det til serveringa av lekre desserter. Vask produktet før første gangs bruk.


Champagneglass

Inspirasjonen er hentet fra svunne tider der lystermalte glass og champagne var populært. Happy er festlig, stilfull og tidsriktig - virkelig feelgod! Lysspillet i det funklende glasset gir en følelse av glamour og.


Et godt champagneglass er et høyt og smalt vinglass som går utover - og så smalner innover igjen. En høy, smal, tulipanform, fortalte sommelier, restaurantør, og vinglasskonsulent Toralf Bølgen DinSide i forbindelse med lanseringen av Odyssé-glassene fra Hadeland. Er du klønete eller fester du veldig hardt, kan vi anbefale disse. Kjøp på nett og få rask levering.


Hvert år lanserer vi to nye kolleksjoner. Design ditt eget champagneglass med eget motiv, navn eller tekst! Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter.


HAPPY er en champagneserie med glamorøs håndmalt skimmerdekor som gir et luksuriøst uttrykk. Gjøre festen eller den spesielle dagen mer minneverdig med vakre champagneglass å skåle i! Her finner du klassiske og moderne glass for både. Riedel, Veritas Champagneglass pk.


Champagneglass

Besøk oss i dag og se våre produkter og priser i nettbutikken. Velkommen til en hyggelig handel! Elegante og flotte champagneglass fra Luminarc, La Cave cl produsert på ledende europeisk fabrikk. Egnet for oppvaskmaskin.


Selges i pakning med seks stykk. Vi er stolte av vår historie, men er også opptatt av å utvikle oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg