onsdag 28. januar 2015

Spisebord inspirasjon

Våre spisebord er solide og slitesterke, og mange av dem kan gjøres større. Se utvalget på skeidar. Vi har varehus over hele Norge. Finn det nærmest deg her. Hvilket spisebord liker du best?

La livet ditt innrede stua, bli inspirert her. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Pynt hjemmet ditt med unike designmøbler som er bærekraftige og skreddersydde for deg. Designmøbler til stuen, spisestuen, entré, kontor og soverom. I spisestuen vil vi vise frem boligen på sitt vakreste,.


BoligPluss har oppskriften på spisebord du kan lage selv!

Inspirasjon til spisestua. En tradisjonell spisestue eller smånissenes pakkestasjon. Leter du etter et rundt spisebord ? Her har vi samlet masse inspirasjon til hva slags type bord du bør velge. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen.


Gjør klart til høytidene og nyt gode måltider rundt Chateaux spisebord. Rustikk spisestue med mange valgmuligheter. Det er her familien deler daglige opplevelser. Vi spiser, gjør lekser, leser avisen eller prater over en kopp kaffe – spisebordet er på mange måter et sentralt møbel i rommet. Derfor er det også viktig å ha et spisebord der du kan sitte komfortabelt og føle deg avslappet.


IKEA har stort utvalg av møbler til din spisestue. Enten du trenger langbord til spisestue, et lite kjøkkenbord eller et fleksibelt spisebord med ileggsplate. Stort utvalg av flotte spisestuer og spisestuemøbler av god kvalitet. Spiseplassen Spisestue finner man gjerne i hjem hvor man ønsker ekstra trivelige måltider.


Her spiser vi ikke bare våre måltider, vi gjør også lekser, tegner og spiller spill.

Et spisebord bør være funksjonelt, det er her vi spiser, leser avisen, gjør lekser og skravler med venner og familie. Da er det praktisk med et spisebord med ileggsplater. Spisebordet er et sentralt møbel som fortjener god kvalitet. I stedet for å velge et bord som er for stort i rommet, og som blir massivt i innredningen, kan du velge et mindre bord med muligheten for uttrekk. NOBEL spisebord leveres med U-ben og X-ben.


Understellet er i sortbeiset, mattlakkert heltre eik, bordplaten i eikefiner. Solide tilleggsplater monteres på endene for å gi plass til opptil personer. NOBEL-serien er i sortbeiset finer med matt lakk. Sofabord har mørkt metallunderstell og bordplater i finer.


Om du er på jakt etter møbler til spisestuen din for å gi rommet nytt liv med nye spisestuestoler, spisebord eller med en komplett løsning i form av en spisegruppe, så kommer du langt med det vakre spisestueinteriøret du finner her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg