torsdag 29. januar 2015

Spekemat nettbutikk

Spekemat nettbutikk

Sjekk ut Spekemat Nettbutikk. Alt fra plagg som holder inn, gir støtte og bedre blodsirkulasjon til ortopediske såler. Rask levering - dagers åpnet kjøp. I vår varebeholdning finner du et variert utvalg av norskprodusert spekemat med høy kvalitet. Vi importerer også et utvalg av den kjente og populære spanske spekematen, som serranoskinke og salami.


Velg blant favoritter som rødvinspølse, elgpølse og baconpølse i vår nettbutikk med spekepølser. Anledningene for å nyte spekemat er mange. Blant annet er spekemat perfekt som forrett med melon eller asparges, som tilbehør til ostefatet, rømmegrøten eller potetlefsa, som topping på pizza, i biter i omeletten eller sprøstekt i suppa. La deg friste av våre mange varianter, og smak deg frem til dine favoritter. Vi ser at utvalget er spesielt godt for produkter som fenalår, pinnekjøtt, spekemat , røkt fisk, klippfisk, eplemost, olivenoljer, sjokolade og konfekter.


Vi kommer også snart til å legge ut en oversikt over dagligvarebutikker som har egen nettbutikk og over hvilke områder disse leverer i. Gourmetkurven har smakfulle matgaver med spekemat fra Smedstuen Går hjemmelagd gelé og syltetøy, eplemost, sjokolade, kaffe og krydder. Interessert i nettbutikk ? Medlemmer av KLF har mulighet til å knytte seg til kjottbutikken. Vi samler medlemsbedriftenes nettbutikker og skal ta ut synergier ved å stå sammen i teknisk løsning, opplæring og felles markedsføring.


Spekemat nettbutikk

NB: Vekt kan variere! Spekeskinke er noe vi fleste kjenner til i Norge. Klassikeren saltes og røkes før den blir tørket både på og av bein.


Her kan du kjøpe reinsdyrkjøtt, enkeltprodukter og spekemat i kasser og få levert direkte. Vi gjør det enkelt for deg å lage en fantastisk reinsdyrmiddag. Se våre oppskrifter - bestill din egen kasse med reinsdyrkjøtt, enkeltprodukter og spekemat.


Oppdal Spekemat ivaretar og viderefører ekte Norsk spekemat til din glede. Andreas lærte seg å produsere spekemat fra sin familie. Kunnskapen tok han med seg til Norge og gjennom produktene i Felloni Spekehus AS er arven ført videre. Du kan variere både type spekemat og tilbehør.


Velg norske spekeskinker og server med flatbrø potetsalat og eggerøre, eller velg spekemat fra andre land og kombiner med godt tilbehør som frisk frukt, bær, oliven og gode oster. Joda – det hadde vært lettere i klimarom, men r en fjelluft og. ASK gård er en økologisk produsent av spekemat og andre kjøttvarer. Vi jobber ut fra nose to tail- prinsippet om at hele dyret skal brukes.


Spekemat nettbutikk

Vi mener at kvaliteten kun er så god som sitt dårligste led derfor er alle produkter håndlaget og kun de aller beste ingrediensene er brukt. Vi sender ut bestilte produkter ett par ganger i uken, men du kan også hente varene du har bestilt hos MYDLAND CATERING i Skippergate 1 Tromsø. Velkommen til vår nettbutikk. Her får du kjøpt spekemat av høy kvalitet fra de største i Norge på akkurat dette. Trondheim enkelt bestille dagligvarer, fruktkurver og annen non-food.


I nettbutikken kan man legge inn faste bestillinger, og få.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg