tirsdag 20. januar 2015

Sommerhytte inspirasjon

Inspirasjon Sommerdrømmen er å liste seg stille på sokker i en gryende morgentime. Sitte på trappa med kaffekoppen og byavisen som du ikke. Innredning av sommerhytte Ved hjelp av toner av blått og lyse farger og tekstiler gav vi det koselige, lille sommerhuset ved sjøkanten i Langesund en sommerlig ansiktsløftning. Nå er det sol, sommer og fornemmelsen av sjø både ute og inne!


En varm sommerdag med en. JYSK Norge samlede varesortiment.

Jeg aksepterer samtidig vilkårene og betingelsene til nyhetsbrevet. Samtykket kan til enhver tid trekkes tilbake. Vi behandler de ovennevnte personopplysninger for å kunne sende deg nyhetsbrevet. I en sommerhytte er det viktig å fokusere på å skape en sommerlig, lys og trivelig atmosfære. Flere av oss innreder med maritime elementer ved havet og lar naturen flytte inn.


Sommerhytte Slik vil vi ha det på hytta i sommer Kravene våre har endret seg. Spesielt to ting er viktige for oss i dag. Hvitt er uten tvil en nydelig farge på en sommerhytte , men det kan likevel være lekkert å få inn litt kulører for å skape spenning i interiøret.


Skal du pusse opp og trenger inspirasjon til å få det fint hjemme?

Eller kanskje du er nesten ferdig og alt som mangler er din drømmelampe? Her finner du mange artikler og flotte bilder som kan gjøre valget litt enklere. Bli inspirert av fargesjefens sommerhytte.


Grå og rustikk palett 1. Eierne, en sjø- og båtglad familie, tenkte grundig gjennom plasseringen av hytta på åskammen, og hva de trengte av plass for å. Med enkle midler kan du gi sommerhuset en ansiktsløftning. Litt maling og nye tekstiler er det som skal til! Du vet selvfølgelig at det skjer ikke noe før du begynner! Gruer du deg for å ta fatt på jobben, eller mangler du inspirasjon ? Det gir forbipasserende en mulighet til å sette seg ne slappe av og nyte utsikten over byen sin.


Den uventede plasseringen av tre-terrassen er et eksempel til etterfølgelse, litt terrasse- inspirasjon for de som vil tenke litt utradisjonelt rundt offentlige rom. Tre-terrasser kommer i alle former, størrelser og stiler. Det er faktisk ikke så mye som skal til. Sol, sommer og glade dager – herlig! I en moderne hytte er det lys og romløsninger som rammer inn førsteinntrykket.


Naturopplevelsen går i ett med. Våre hyttemodeller kan leveres ferdig bygget eller som byggesett med egeninnsats. Vi og våre arkitekter hjelper selvsagt med individuelle tilpasninger og.

Den er plassert inn i terrenget, og store vindu og skyvedører gir den lille hytta luft og lys. Arkitektur, ba inspirasjon , soverom, spisestue, stue. Vi skal igang med en sommerhytte ved sjøen og holder på å samle litt inspirasjon …:). Husk at vi også kan hjelper dere å få hytta i orden! Norges største hytteleverandør med over 50leverte hytter.


Finn din hytte blant våre mer enn 2modeller og gjør det til din egen. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Drømmehytten leverer hytter – dvs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg