torsdag 29. januar 2015

Glass i nord

Glass i nord

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment. Dekorer med detaljer fra Jotex. Norges største og eneste landsdekkende glassmesterkjede har Glassfagkjeden landsdekning og er tilgjengelig i 4av 4kommuner i Norge.


Glassfagkjeden består av selvstendige glassmestre som hjelper deg med rett valg av glass - timer i døgnet! Våre dyktige glassmestere hje. Vi jobber med kjøkkenfornying, kjøkkenproduksjon, bad og garderober, produksjon av skyvedørsgarderober samt solskjerming og glassarbeid. Vi har også utleie av lift og tilhenger, samt arbeidskraft og verktøy.


Telefon timer i døgne. GLASS I NOR AS, Narvik. NorDan anbefaler laminert glass i alle dører og sidefelt til dører, og i områder hvor kollisjoner mellom mennesker og vinduer kan forekomme. Nord universitet har 1. Herdet glass Herdet glass er fra 4-ganger sterkere enn vanlig glass av samme tykkelse. Herdet glass produseres ved at det ferdige glasset varmes opp før det hurtig kjøles ned igjen.


Glass i nord

Vi er komplett leverandør av glass , uterom og solskjerming til boliger så vell næringsbygg. I tillegg har vi egne montører som gjerne bistår med monteringsarbeider og vi hjelper deg å velge riktige løsninger. GRATIS befaring er en selvfølge. Vindusglass – Floatglass –Ornament glass – Speil etter mål – Isolerglass – Sikkerhetsglass herdet og laminert – Brannhemmende glass – Lyddempende glass – Glass over kjøkkenbenk – Skreddersydde dusjløsninger – Balkong glass og stendere – Glassrekkverk – Montre og fane skap – Rehabilitering av gamle vinduer. Nessø Glass og Håndtverk-service er en allsidig bedrift som utfører mange typer oppdrag.


Vi jobber for det meste med glass på kjøretøy og bygninger, men utfører også oppdrag med maling, gulvbelegg og trearbeid. Steinsprut kan også ordnes effektivt og kostnadsfritt for deg, uansett bilmerke og modell. NORDAN VINDUER Behovene er mange og komplekse. NorDan skal levere kvalitetsprodukter skreddersydd dine behov. Vi har som mål å gjøre det enklere for deg å velge.


Synes du sommeren i Norge er litt for kald og kort, spesielt i nord ? Finn nærmeste Riis Bilglass, få veibeskrivelse og bestill time. Vi fikser steinsprut alle dager i året! Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Thermoglass AS er Finnmarks eneste TrioVing Sikkerhetssenter som er godkjent og autorisert Solicard ARX forhandler. Vi er en totalleverandør innenfor fagområdene lås og beslag, adgangssystem, solavskjerming, glass og fasade, garasjeporter.


Trenger du låsesme nye vindu, dører, garasjeport, kodelås? Ikke nøl med å ta kontakt! All that is solid melts into air. Velg Klikkhent-knappen for å se hvilke butikker som har varen du ønsker tilgjengelig. Sagbakken Glasservice AS tilbyr og utfører alt innen glass og vinduer.


Vi utfører jobber i hele Lillehammer området, og i hele Gudbrandsdalen. Hotellet har en stille og rolig atmosfære med spektakulær utsikt mot Lyngsalpene. Glassmester Eriksen - Din glassmester i Tromsø.


Hva kan vi hjelpe med? I våre peiser har vi støpt fli norsk historie og moderne design i hver minste detalj. Det er i dag to ansatte ved bedriften, som deler på alle arbeidsoppgaver.


Glass i nord

Disse to deler flere tiårs erfaringer innen glass og blikkfaget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg