tirsdag 27. januar 2015

Jotun terrassebeis tørketid

Merkevarene til lave priser. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen.


Vi anbefaler å besøke din nærmeste Jotun -forhandler og se beisfargene der. Nedenfor kan du se, laste ned pdf-versjon og bla i fargekartet. Hvorfor skal man beise terrassen?


Hvilke fordeler har det? Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr. Terrassebeis er spesialbeis for impregnert treverk (terrasser, møbler, levegger o.l.). For terrasser, tretrapper, utemøbler etc.


Husk å bruke terrassebeis og ikke vanlig beis på leveggene da de fort kan bli litt klebrige. Butinox Terrassebeis. Lisbeth Larsen er fargesjef hos Jotun , og en av landets mest etterspurte trendanalytikere.


Trebitt terrassebeis – farger for helhet og harmoni uteglede Den optimale uteplassen er den som krever lite vedlikehol og som holder seg like pen og attraktiv år etter år. Slik at du har mest mulig tid til å nyte. En stille stund når sola renner.


Tyrilin Terrassebeis. Begge gir en flott lød og nydelig fargespill. På sommerstid er terrassen kanskje den mest brukte delen av hytta – vinterstid er den dekket av snø og is.


Sammenlign pris med oss. Få uteplassen slik du vil, på enkleste måte! Tørketider Høy luftfuktighet og lav temperatur forlenger tørkeprosessen. Oppgitt tørketid er målt ved nevnte verdier: Relativ luftfuktighet (RH) Lufttemperatur °C 15.


Beis ett til to bord i lengderetningen om gangen. Noe av det viktigste for et pent sluttresultat er likevel at du ikke bruker for mye beis. Beisen skal ikke danne en film oppå treverket, den skal. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Se beste pris på Jotun Trebitt Oljebeis (liter).


Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Beis, Utendørs, 9L, Støvtørr 5t,. Det krever et gulv som tåler norske værforhold – fra store regnbyger til stekende sol.


Enten det er en brygge ved sjøen, en terrasse på hytta eller en veranda i byen, så må utearealer av tre behandles. JOTUN TREOLJE KLAR 3L Jotun treolje er en spesialolje for impregnert treverk til utendørs bruk. Treoljen etterlater et pent oljet utseende.


Maling og beis - terrassebeis og vask. Terrasserens, terrassebeis , terrassefornyer, terrassevask, impregnering. Gjør terrassen klar for sommeren. Jotun Optimal eksteriørmaling hvit liter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg