torsdag 15. januar 2015

Markise 2 5 meter

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Lave fraktkostnadene! Over år med fornøyde kunder. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS.


Oppbyggingen av en markise påvirker i høy grad både styrken til markisen og hvor stram duken blir.

Trinnløs vinkeljustering. Innebærer at man meget enkelt kan heve og senke vinkelen på markisen , alt fra 0⁰ til 45⁰, ved hjelp av en sveiv. Kraftig hvit epoxybelagt aluminiumsramme med grå duk. Leveres med universalbrakett for montering i tak eller vegg.


Bredde m og utfall lengde m. Denne markisen kan bruke markisemotor med fjernkontroll, som enkelt lar deg regulere markisen slik du ønsker deg. En dekorativ terrassemarkise som både pynter og beskytter terrasser og verandaer. Noen som vet hvor jeg kan få tak i en rimelig markise som har en bredde på mellom og 2m?


Er ikke dette et standardmål?

Felleskjøpet, europris, rusta, jula har det iallefall ikke. Europris hadde visst tidligere solgt en på 7meter. MARKISE X M GRÅ HALV-KASSETT Maxipris Norge. Passer alle type hus.


Enkelte av markisene er elektriske, og. Markisene kan enkelt monteres på veggen. En åpen markise er den klassiske typen, der rullen med duken er helt eksponert. Ofte finnes denne standardtypen med håndsveiv.


Den er lett å montere og lett å bruke, men det er selvsagt en risiko for mugg og annen skade på duken, hvis markisen er montert et veldig utsatt sted med mye regn og vind. Den har kraftig grå epoxybelagt aluminiumsramme og grå duk. Kan brukes også som et tak til å sitte under hvis det regner og vil kunne utvide tiden du kan sitte ute i de lyse sommerkvelder. På terrassemarkiser med utfall til meter anbefaler vi som regel teleskopiske støttestag, og spesielt på vindutsatte lokasjoner – eller dersom markisen kun har bærearmer.


På den andre siden kan ikke støttestag kombineres med vindsensor – så her er det enten eller. Maks bredde meter og maks projeksjon meter. Vi anbefaler Palladio - ut i fra det designmessige og det at duken rulles inn i en kassett når markisen ikke er i bruk.


Dette gir lengst varighet mtp. Denne fabrikken har over års erfaring på utvikling og produksjon av markiser. Erfaringsmessig er nordiske markise systemer bedre egnet for vårt klima og i hvert fall et tryggere kjøp. Trenger du ny markise ?

Gratis befaring Konkurransedyktige priser Se våre utvalg av markiser her! Monter beslagene etter anvisning (stk. beslag til og meter markise , og stk. beslag til meter markise.) 4. Skru boltene ut av forsiden av beslagene og sett den innerste tverrstangen til markisen inn i beslagene. Spenn markisen fast i beslagene ved hjelp av boltene.


Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Du slipper å få solen i øynene og møbler og inventar unngår å bli falmet av sterke solstråler.


Her får du tipsene – som gjør det lettere å velge markisen som passer best for deg. For markiser af en høj kvalitet, skal du regne med at betale ca. En kassette markise forlænger holdbarheden, fordi markisen lukker helt tæt, således at vand og sol ikke slider på dugen, når markisen ikke er i brug.


En markise er et godt supplement til udekøkkenet og så kan en markise forlænge sommeraftenerne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg