onsdag 14. januar 2015

Selvlysende stjerner til barnerom

Lær Barna om Verdensrommet med produkter fra Sprell. Vegg til vegg og gulvtepper med kjente barnemotiver. Barnemøblene våre hjelper deg å gjøre hjemmet til en god lekeplass gjennom hele oppveksten.


Et morsomt sett med selvlysende stjerner , planeter og raketter som kan henges opp i taket eller på veggen og skaper en magisk stemning på barnerommet. Sjekk ut galleriet for masse inspirasjon.

Lag den mest fantastiske verdensrom-stemningen på soverommet med dette settet. Innholder 1ulike stjerner , planeter og Supernovas. Sov under stjernene med disse selvlysende veggdekalene fra RoomMates.


Disse Glow-in-the-dark-dekorene lyser på barnets vegg eller tak hver kveld. Om du ikke er trøtt nok til å sovne, kan du alltid dra på en reise ut i tommet blant stjerner og planeter. La det store eventyret begynne! Pynt opp på barnerommet med veggdekor, klistremerker, wallstickers.


Vi har flere motiver med barnas helter og favoritter.

Deretter kan du enten bruke sjablonger til å male på stjernene, eller klistre på selvlysende stjerner eller blinkende fiberoptiske taklys. Leter du etter billige Veggklistremerker på nett? Alle elsker romslig interiør, og kvinner har også en slik berøring av romantikk. Det er derfor hver tenåring vil like Storys ungdomsmøbler. Det er også et godt valg for alle som elsker provençalsk stilistikk.


Du kan bryte denne klassiske stilen med moderne tillegg, for eksempel i form selvlysende stjerner til barnerom. Hos oss kan du også finne alfabetstickers og på den måten legge grunnlaget for lesing i tidlig alder. Er du i stedet ute etter en enklere og kun morsom veggdekor til barnerom , kanskje for barn i yngre alder, har vi prinser og prinsesser, disneyfigurer av alle slag, traktorer, helter og heltinnerr og mye annet. Teppene med selvlysende egenskaper som vi har, lyser i over én time etter at lyset er slukket. Han mener det er få steder hvor det passer bedre med tepper enn på barnerom.


Det er bedre å krabbe på et teppe, og barna lærer fortere å gå på et teppe. Dette er noe alle barn liker. Flott dekorasjon for soverom, stellerom, barnerom etc. Består av individuelle plastmerker formet som stjerner.


Leveres med dobbeltsidig tape. Se vårt utvalg av Veggdekor til barn.

Veggdekor med eget navn er vår mest populære dekor til barnerommet. Export Credit Norway provides a powerful sales tool: competitive, medium- to long-term financing directly linked to your prospective export contract. Sammenlign priser og læs anmeldelser af selvlysende stjerner Børneværelse. Klik her og find den bedste pris nu! Fet plugg av akryl, hvor det i fronten er en selvlysende stjerne , som vil lyse opp hvis man går inn i et mørkt rom.


Velg din ønsket størrelse og kjøp i dag. Kule stjerner som lyser i mørket, gøy å dekorere taket med. Stjernene må ha fått dagslys, for at de skal lyse når det blir mørkt. Barnerommet er noe helt spesielt for barnet ditt, og derfor er det naturlig at barnet vil væ. Vi syr dine gardiner til konkurransedyktige priser og i tillegg av ca.


De fåes med legg, rynkebånd og som liftgardiner, panelgardiner og gardiner med ringer. Selvlysende stjerner 3kr På lager. Besøk en av våre butikker og få et uforpliktet tilbud.


De fleste barnerom var dekorert med selvlysende stjerner og planeter i taket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg