mandag 19. januar 2015

Ferdigmalte lister farge

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. VYRK leverer et bredt utvalg av lister som du kan velge din unike farge på.


I de fleste rom utgjør listene selve rammen på verket.

Den har en svak gultone i seg, og er den fargen som produsentene av dører og vinduer i sin tid landet på som standardfarge. Derfor har også produsentene av listverk levert Bomull som standard. I lang tid har dette vært en selvfølge og ganske uproblematisk, men med dagens fargetrender setter fargen sine begrensninger. Dette er ikke en nøytral hvitfarge, i motsetning til hva mange tror. Spar tid og penger, få et bedre resultat.


Litt mindre gul enn Bomull. Passer godt til en mengde farger med varm undertone. Den skal ikke benyttes til de såkalte greige fargene, eller de kjølige, nøytrale gråtonene.

Dette er fargen ferdigmalte lister , dører og vinduer ofte leveres i som standard. Det første du bør ta stilling til, er om listene skal være en del av gulvet eller veggen. Lister som gulv eller vegg?


Tenk derfor over hva du ønsker mest fokus på: gulv eller vegg? Jeg tok den lette løsningen, kjøpte hvite lister Har remalt noen før, gikk til en proff malesjappe og fikk rett på første forsåk. Husker såklart ikke, eggeskall bomull 40. Det er en standard de skal kjenne den hvite fargen , den er jo brukt overalt. Hvit er ikke bare hvit når det kommer til farger , og det gjelder spesielt lister da disse gjerne skal passe til veggfargen.


Mange er gått over til å bruke nøytrale hvite farger på listverk, da standardfargene bomull og eggehvit kan gi et gulere uttrykk når veggen får en annen farge. Det å veøge samme farge på list og vegg kan også gi en flott effekt. Tips: Har du kjøpt ferdigmalte lister , og skal bare flekke over eventuelle spikerhull eller skjønnhetsflekker? De er ikke helt krittvite, så pass på at du får fargekode av forhandler, sånn at du kan få lik farge hos fargehandler.


Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Våre malte lister består av spesielt egnet råstoff, som høvles i ønsket profil før det pusses maskinelt. Deretter sprøytes det på et lag UV-lakk og listen pusses på nytt. Denne behandlingen gir en heldekkende og glatt overflate.


En gulaktig hvit tone.

Lett og luftig, - med et ørlite slør av lunhet i seg. Før du maler veggen med Letthet, bør du tenke over hvilken farge du har på lister og detaljer. De som ikke fører begge farger , kan ta dem inn mot bestilling. Vi har malt gipstaket vårt i egghvit. All takpanel, dører, vinduer og lister kommer også i egghvit som standardfarge.


Jeg synes det er en mye roligere og mykere hvitfarge, men inntil helt hvit ser det litt innrøkt ut, om du skjønner Dersom du sverger til kritt-hvite lister ville jeg definitivt gått for det samme på vinduene!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg