onsdag 14. januar 2015

Ålhytta møbler

Kjøp møbler hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Stort utvalg og lave priser. Rask og enkel handel på Ellos.


Tegnet og utviklet for å utnytte plassen optimalt, samtidig som man ivaretar. Født i strukturalismens barndom og med mange av dens kjennetegn er Ålhytta et bevis på at den opprinnelige idé med det tilpasningsdyktige byggesystemet har virket i praksis – ikke bare som rent plantekniske gymnastikkøvelser, men som individuelt komponerte romkombinasjoner for den enkelte byggherre. Interiøret til Ålhytta er norskprodusert.


I tillegg har Ålhytta en egen systue, Systugu, som produserer alt av madrasser, seilduksgardiner, puter til stoler, sofa og krakk til Ålhytta. Systugu gjør også sying etter spesialmål, leverer madrasser i skumplast og har et stort stoffutvalg. Vi har kvalitetsstoff i ull og andre tøystoffer.


Ålhytta møbler

Jølster Bygg AS bygger hytter med moderne design etter gamle tradisjonar som sikrar høg kvalitet i både material og arbeid. Systua gjør både håndsøm og maskinsøm. For Ålhytta er nok en av få produsenter som helst leverer hytta ferdig – inkludert møbler og madrasser. En bedrift i Jølster i Sogn er underleverandør på alt av tilpassede møbler. Og for at stoffene til møblene skal passe inn, har Ålhytta AS også en egen systue.


Og selvsagt egne stylister som anbefaler løsningene. Helt fra starten av ble det tegnet hytteinteriør som passet inn i Ålhytta. Veggfaste senger med skuffer under gir god plassutnyttelse. Kjenner ikke Ålhytta men jeg hadde prosjketledelsen når Hedda skulle tilpasse hyttene sine til den nye TEK07-standarden. Riktig som bareare skriver at Hedda produserte sammen med ÅL.


På et tidspunkt ønsket Hedda å endre noe på konseptet som resulteret i et brudd og dermed var Hedda født. Ei hytte skal ha en viss nøkternhet i hele opplegget. Det bør være annerledes enn hjemme, gi andre, gode opplevelser. Jeg prøvde først å tegne så effektivt som jeg kunne.


Spise og soveplass til åtte personer på kvm, sier Haug og avbryter seg selv med en latter. Hemsedal Møbler AS 26. Med sine rene linjer, lave mønehøyde og dempede uttrykk spiller den på lag med omgivelsene og glir godt inn i terrenget.


Ålhytta møbler

En Ålhytte lar naturen og omgivelsene spille hovedrollen. Amdals karakteristiske tovede tekstur har bemerkelsesverdig komfort og er allsidig i bruk. Paletten består av sofistikerte farger og tilfører en følelse av lukseriøs taktilitet og mykhet til ethvert møbel og interiør.


Det er Systugu som produserer alt av madrasser og puter til Ålhytta. I tillegg tar Systugu oppdrag fra bedrifter og private hus og hytteeiere. Med CNC-fres og eigen lakk-avdeling har vi muligheit til å kunne lage dine heilt spesielle møbler og innventar.


Ålhytta møbler

Møbler og spesialmøbler frå eigen verksta til hytte og heim! Vi lagar mange faste produkt som vår populære hemsstige, arkitektens vedkasse og krakk, garderobeskap, badstubenker, bord og benkar. Alle møbler , seksjoner og fast innredning i Trysil-hytta var basert på plank i størrelse ½xtommer, som var standard sorteringsdimensjon ved Trysil kommunale sagbruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg