mandag 12. januar 2015

Spraymaling plast

Av og til holder det ikke med vanlig maling, men kan hende du trenger en tynnere og mer hurtigtørrende type, som må påføres i flere lag. Da kan spraymalingen vår være tingen. Den finnes i forskjellige farger og glansgrader og fester på mange ulike underlag, som f. Etter lakkering med klarlakk blir det også vær- og slitasjemotstandig.


Og du, vi liker ikke spenning, så vi lover å beholde din e-postadresse for oss selv.

Skal du for eksempel male ru overflater eller flater dekket av rust er spraymaling en god og enkel løsning, da den når bedre når inn i riller og hakk som ellers kan være vanskelig å dekke med pensel eller rull. Plastic Plastikk Primer er en spesialgrunning for plastoverflater. Den sikrer vedheft til deler laget av mange ulike plastmaterialer. Nettsiden bruker cookies for å fungere best mulig.


Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. The document has moved here. Eksempelvis kan du få spraymaling til træ, metal, radiatorer og endda også bilfælge.

Der findes naturligvis også allround spraymaling , der er godt til dekorationer. Her kan fantasien få frit løb, når der skal vælges farver. Spraymaling kan bruges på mange af de overflader, hvor du gerne vil have et helt jævnt og glat resultat. Skal du fx male ru overflader eller flader dækket af rust, er spraymaling en god og nem løsning, da den bedre når ind i riller og hak, som ellers kan være svære at dække med pensel eller rulle.


Finn laveste nettpris her. Stort utvalg av spraymaling i mange farger til alle formål – Kjøp med. Etter litt vask og spraymaling fremstår den nå som trendy, blank sort. Har lyst til og lakere om en softgun jeg har og lurer på om noen av dere vet om noe billig, men ok spraylakk som sitter på plast. Noen deler av pistolen er svart plast og noen er hvit plast som er lakert sølv fra fabrikanten.


Quick Bengalack Varmebestandig spray er en sort matt spraymaling som tåler hele 650° C. Utmerket til griller, eksosanlegg, gressklippere, ovner, periser mm. Lysekte, vannfast og hurtigtørkende spraymaling for hobby og håndverk. Berøringstørr etter min. Gir silkematt overflate.


Brukes på tørre og rene flater.

Plasti-kote Super er en meget robust spraymaling , der hverken falmer, gulner eller er udsat for at der kommer ridser. Malingen beskytter desuden mod rust og tørrer hurtigt. Spraymalingen kan anvendes på langt de fleste materialer som glas, aluminium, metal, træ, plast , sten, murværk med mere. Der kan når som helst påføres et nyt lag maling. Etter noen års bruk har plastmøbler en tendens til å virke skitne og grå.


Vanlig vask får ikke bort dette, men en spesiell plastfornyer klarer det. Billig og god spraymaling til bl. Nedenfor finder du vores udvalg af god billig spraymaling til både træ, metal, glas og sten. Alle kan anvendes indendørs.


Vi forhandler de bedste produkter fra blandt andet Belton. Både dem til indledende rustbeskyttelse, samt maling i bestemte farver. Hobby og leketøysbutikken på nettet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg