tirsdag 6. januar 2015

Holmegaard cabernet

Holmegaard cabernet

Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online. Gratis frakt og levering innen dager! Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker.


Finn laveste nettpris her. Cabernet -glassene er lette både i vekt og uttrykk, og passer til borddekking til alle anledninger. I serien finner du også glass til øl, snaps og vann samt en vinkaraffel.


JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. Design Peter Svarrer. Levering 2-hverdager. Dette produktet er kun tilgjengelig i vår nettbutikk og våre Flagshipstore-butikker.


Holmegaard cabernet

Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet. Holmegaard Holmegaard – Moderne design fra Danmark. Kjøp på nett og få rask levering. Og det er netop, hvad Peter Svarres Cabernet -serie gør.


Skabt til at udfolde vinens fulde potentiale – og med et skarpt øje for æstetikken. På den måde forener Svarrer sine tre designfilosofier: Modernisme, funktionalitet og dagligdags elegance. Tusenvis av fornøyde kunder. Uanset om du inviterer til champagnebrunch, lader propperne springe til en helt særlig anledning eller blot har lyst til at fejre, at det er tirsdag. HOLMEGAARD CABERNET 35CL VANNGLASS.


Bli den første til å omtale dette produktet. Med Cabernet kan du dekke festbord med glass til alle feiringens serveringer: velkomstdrinken eller champagnen, rødvin, hvitvin, vann, øl og gjerne en cognac eller en. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Cabernet rødvinsglasset her er en letvægter med rummelighed til selv de bedste druer. Gjelder alle kjøp over 5kr.


Rabattkoden gjelder kun en begrenset periode. Glasset er designet for å få til dette ved å kombinere modernisme, funksjonalitet og eleganse. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. The glasses are just as great for everyday use as they are for special occasions.


Holmegaard cabernet

Vinkaraffelen i Peter Svarrers Cabernet -serie er skapt til å forbedre din vinopplevelse og la vinens fulle potensial tre frem. Karaffelen egner seg både til luftig av kraftig årgangsvin med styrke og til en ung hverdagsvin hvor det er behov for å åpne smaks- og duftnyansene. Unngå å stresse vinen ved å helle direkte ned i. Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Champagneglass, 29cL,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg