fredag 29. mars 2019

Urbania lyshus

Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Du godtar dette ved å benytte sidene våre. De har et moderne uttrykk men har samtidig noe trygt og kjent over seg. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Vi benytter cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på vores website.


Urbania lyshus

Dette høye, sylinderformede lyshuset, Tårn, er inspirert av de mange unike bygningene som har skutt opp i storbyene de siste årene. Lyshusene er av keramikk og utformet som forskjellige. Når du tenner lys i disse herlige lyshusene – ser du hvordan hjemmet ditt fremheves på fineste vis.


Kählers håndlagede serie keramikkhus er blitt en kjempesuksess i hele Norden. Vinduene er skåret ut for hånd og lyslykten har takvindu og små rom som gir den et spennende uttrykk. De små håndlagde vinduene i ulike størrelser skaper stemningsfulle siluetter som blir enda vakrere når du plasserer flere lyslykter sammen.


Urbania lyshus

Det hvitglaserte lyshuset, hvis linjer er inspirert av et tempel, gir med sin stilfulle form et helt nytt lys. Her får du Lyshus Galleri, som måler hele cm. Lyshuset kommer som et moderne indslag til juletraditionerne, og det passer perfekt ind i enhver bolig. De små huller på lyshuset er med til at skabe et legende lys, hvor fyrfadslysets varme og lys kan trænge ud igennem.


Nytt lekkert lyshus fra Kähler. Fine alene, men ekstra fine sammen med de andre lyshusene i samme serie. Lysskinnet gjennom du små vinduene skaper et stemningsfylt lys. Designet av Mette Bache og Barbara Bendix Becker.


Design: Mette Bache og Barbara Bendix Becker. Det blafrende lyset og de vakre skyggene som husene gir, skaper en fin effekt og atmosfære i rommet. Still flere lyshus sammen i vinduskarmen eller i små grupper på bordet og skap fantastiske stemningsfulle rom. Vært lille vinde i huset er skåret for hånd og derfor har alle lyshus sitt egne unike uttrykk.


Urbania Pakhus lyshus i dolomitt fra Kähler. Du får varsel for dette produktet. Administrer favoritter. Kjøp Kähler urbania lyshus på Kelkoo.


Urbania lyshus

Sammenlign tilbud på Kähler urbania lyshus i kategorien Dekorasjoner fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Dekorasjoner ved hjelp av vår tjeneste. Lyshuset er moderne og meget stringent i sit udtryk, og derfor er det perfekt sammen med de gamle juleklassikere i boligen. Det vakre lyshuset ”Manor” fra Kähler minner om gamle herregårder og bykirker med sitt høye tak. Herregården lar lysstrålene skinne gjennom de små håndskårne vinduene og lar lyset fylle hjemmet med glitrende lys og livlige skygger. Les tester og omtaler før du kjøper.


Nå kan du utvide lyshussamlingen med hele nye hus. Med sitt enkle og poetiske formspråk er disse lyshusene fine stemningsskapere. De er i tillegg frostsikre og kan derfor brukes ute på feks trappen. GAVEKORT HYTTE (open) INTERIØR. Det dyphvite lyshuset sender helt unike lysstråler ut i vintermørket gjennom de håndmeislede vinduene.


Anstendig dekorasjon vil føler som beboere å en lykkeligere person. Det danske designmerket Kähler har hørt om hendelser med deres lyshus , og er enig med lysdirektøren. Det er kjent at teslyshus og lykter kan bli overopphetet ved manglende lufttilførsel.


Nettopp for å minimere risikoen har vi valgt å legge ved en bruksanvisning i lyshusene våre. Produktinfo Til toppen Produktinfo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg