torsdag 14. mars 2019

Kronelys

Nordens største utvalg! Stearin sikrer også at lyset ikke bøyes, selv om det. Levende lys gir en varm og lys stemning i hjemmet. Vi har kronelys i flere farger, slik at du kan oppdatere lysene etter de ulike sesongene.


Alltid enkel bestilling.

Selskapsshop tilbyr bordpynt og tilbehør til bryllup, dåp, konfirmasjon, bursdag og fest. Elegante økologiske kronelys som er laget spesielt for å matche Elegance servietter. Ta blånyansene til nye høyder med Jeansblå preg på din feiring. Vokstrekket med dråpeeffekt gir lyset en ekstra naturtro overflate, mens LED-lyskilden avgir et flakkende, varmhvitt lys.


Tennes og slukkes med et trykk på flammen. Hvert lys drives med to AAA-batterier (selges separat). Kronelys med LED-lyskilde og vokstrekk!

Brannsikre kronelys med naturtro flamme. Batteridrevne - sikre i omgivelser med barn og kjæledyr. Slå på lyset, så slukker det automatisk etter timer. Hos Kid finner du lys i alle varianter. Vi har et stort utvalg av duftlys, kubbelys, kronelys og telys til lave priser!


Se mer og kjøp på Kid. DIANA LYS KRONELYS HVIT 1 STEARIN 24CM 8PK. Vi er best på lys: Stearinlys av 1 stearin, stakelys til selskapet, kronelys i høstens farger, kubbelys til lysfat og lykter både inne og ute, telys i blank kopp og mye mye mer! Kom innom din Nille-butikk for å se vårt store utvalg av lys!


Ekstra lange svanemerkede kronelys. Marker og kopier i feltet nedenfor. Koden kan kun brukes i kassen i nettbutikken. Elektriske stearinlys ( kronelys ) med batteri Stearinlys med batteri er også blitt en større artikkel innenfor elektriske lys, så derfor har vi nå satset på å ha et par forskjellige typer, som kan hvert sitt kan man si. Du kan finne elektriske stearinlys som ligner riktige lys i mere eller mindre gra og prisforskjellen er stor.


Dersom du ønsker å unngå eventuell brannfare best mulig, kan LED-lys være et alternativ.

Det mørkt ute og inne er sterainlyssesongen i full gang. Men hvor bør du kjøpe lysene dine? TV Hjelper deg har testet lys fra sju ulike butikker for å finne ut. Vi svarer på spørsmålene dine, og tar i mot kommentarer og forslag.


Gjør det litt mer koselig! Svenskprodusert kronelys av 1 stearin. LED telys og kronelys. Her ser du noen av lys, som blir brukt aller mest.


De passer for et hvert hjem, til enhver stake og ligner på ekte stearinlys best mulig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg