onsdag 6. mars 2019

Muuto trondheim

Muuto - Best pris i Norge! Se utvalget og la deg inspirere! Bestill online og spar opptil ! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider, nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen eller butikkens navn.

Trondheim på Tiendeo. MUUTO er et skandinavisk designfirma som samarbeider med de ledende skandinaviske designerne for å skape originale produkter med nye perspektiver. Dette resulterer i en nyskapende samling av nordiske møbler, belysning og tilbehør for moderne interiører i hele verden. Du finner de på Ting.


Møbler, lamper, interiør og gulvtepper i moderne stil til en pris du kan betale. Teknikker, materialbruk og kreativ tenking har gjort dem til en spennende aktør i markedet. På AlvarMaija har vi ny utstilling med Outline i silk leather, PLYteppene, Stacked modulene og Ambitlampene mm.

Rask levering er det også! Ifølge designeren Thomas Bentzen representerer tre-basen røttene til en plante og det gjennomsiktige glasset tre toppen. Louise Roe Diamant Pute, Grønn. Nyt sofaen med diamant puten som gir rommet en elegant vri. Vi tilbyr et komplett sortiment av møbler, tepper, belysning og accessories med det beste innen skandinavisk og internasjonal design.


Her kan du finne en gave til noen du er glad i, eller noe fint til deg selv. Her finner du et stort utvalg lekre interiørting. Norges ledende kjøkken- og interiørkjede.


De flotteste julegavene finner du hos oss! Her vises noen av våre beste gavetips, se flere HER. Gulvlampene Pull og Leaf er designet med den skandinaviske designtradisjonen i tankene - men med en liten twist.


Pull er svært dekorativ og Leaf er veldig minimalistisk og stilren. Alle våre gulvlamper leveres fraktfritt med lyspærer. Nøye utvalgt design og godt håndverk. Handle online og få varene dine levert, eller avhent i Illums Bolighus.


Opptjen i bonuspoeng på alle dine kjøp - tilmeld deg Illums Bolighus Noi dag!

Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av. Den myke silikongummien gir Unfold en moderne og varm personlighet. Det gjør også at lampen kan brettes i en fin pakke med en liten trykk på toppen.


Leveres med meters tilhørende kabel og en hvit tak rose. Lampen er rimelig og nyttig i ethvert hjem eller profesjonelt rom. Pære følger ikke med. Outline har et lett og elegant uttrykk med dypt sete for høy sittekomfort.


Serien er tilgjengelig i forskjellige tekstiler fra Kvadrat og Arve og i skinn fra Camo. Ambit Rail kommer i tre farger - hvit, grå og svart. Lampen med sitt enkle og rene utseende passer godt inn.


Stort utvalg av kjøkkenutstyr, glass og porselen i nettbutikken. Hold deg oppdatert og inspirert Vi deler håndplukket inspirasjon, guider, rå tips og nyheter med deg i vårt nyhetsbrev.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg