fredag 1. mars 2019

Kähler botanica

Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Vi benytter cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på vores website.


Kähler botanica

Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Klikk deg inn og se vårt sortiment! Danske Kahler har en lang tradisjon for håndverk, design og fremfor alt: keramikk.


I generasjoner har de laget vaser, servise og lysestaker med et moderne design som også viser til Kahler historie. En av deres flaggskip Omaggio, den stripete vase som har blitt noe av et symbol på Kahler. Den vakre flaten og fargen på vasen blir en spennende kontrast til ferske blomster. Se hele utvalget og sammenlign priser på ditt servise.


Kähler botanica

Over 1andre mærker. Les tester og omtaler før du kjøper. Jeg vil gjerne melde meg på nyhetsbrevet Dine personlige data vil hjelpe oss når vi skal sende deg nyhetsbrevet vårt.


Du vil motta informasjon om produkter, tilbud. Designvasen i okergul pynter opp hjemmet med et utradisjonelt og vakkert nordisk uttrykk. Designvasen står også aldeles nydelig alene som et lekende lite og dekorativt designobjekt. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Se hva vi har - og send oss gjerne en melding hvis det er noe du gjerne skulle hatt som vi.


When you are registered you can take advantage of our exclusive offers, see all new arrivals, receive inspiration and see table dressing tips. Serien består av fem vaser med ulik farge og fasong, i høydene til cm. Vasene kan kjøpes i sett, eller hver for seg. It is a series of ceramic that fine balancing between the functional and the aesthetic in ceramics wonderful world. This set is coming with vases of various shapes and heights.


They come in mysterious and almost udefinierbare colors. Kombinasjonen av den elegante duse fargenyansen og de myke formene gir et sjarmerende og søtt uttrykk. De mest kjente seriene Omaggio og Hammershøi har begge satt en høy standard på keramikkmarkedet. Botanica Mini kan kjøpes hos Royal Design.


Kähler botanica

Se utvalget produsenter som Royal Copenhagen, Kähler, Rosendahl, Georg Jensen m. Lad vasens sarte grågrønne farve stå i fin kontrast til planterness friske naturrige farver, og skab et legende og levende udtryk. Vi er lagerførende og har rask levering! Praktisk er vasens bund designet med riller, der støtter stilke og grene, så de lettere kan arrangeres.


Designstjerner har et stort utvalg av de nydelige produktene fra Kähler ! De er litt forskjellige i fargen, men det gjør dem nesten bare finere sammen. De er bukt som potte i en sammenplanting, men nå var jeg nødt til å bytte til en større potte. Det er et par linjer (om en kan kalle det det) fra malingsstrøkene under lakken, men det er en del av sjarmen med håndmalte vaser.


Kähler botanica

Kjøpt på Kähler -butikken i Oslo. Kähler botanica vase SPAR penge ved at sammenligne priser på modeller Læs anmeldelser og eksperttest - Gør den bedste handel nu hos PriceRunner! Kähler fing damit an, mit Formen und Glasuren zu experimentieren und konnte im Laufe der Jahre zahlreiche anerkannte Designer und Künstler für sein Unternehmen gewinnen.


Den er aldrig brugt og har ingen slidtage. Kan afhentes på Frederiksberg, ellers betaler køber for porto.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg