torsdag 14. mars 2019

Nattbord design

Nattbord som sørger for at du har alt du trenger om natten innen rekkevidde. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Ny katalog - mange nyheter!


Sjekk ut den nye katalogen her. Stort utvalg av moderne kvalitetsprodukter.

Finn ditt nærmeste varehus. Du får det bedre når du har det fint hjemme. Alltid design i kvalitet. Se ukens gode tilbud nå. Bord til lave priser. Shopping når den er som best! Praktiske og estetiske nattbord.


Du bør unne deg selv den deilige følelsen av å starte og avslutte dagen omgitt av et sprudlende møblement.

Våre dyktige designere har ikke skydd noen midler i jakten på å skape nattbord i nytenkende design som tar utgangspunkt i den spennende, danske designtradisjonen. Hos IKEA finner du nattbord , sengebord og vegghengte nattbord i god kvalitet og design som dekker mange ulike behov. Velkommen innom for en titt på IKEA. Oppdag moderne nattbord fra BoConcept. Design som passer for alle soverom.


Nattbord Vi tilbyr et stort utvalg nattbord og sengebord til soverommet i forskjellige størrelser, stiler og design fra populære merkevarer som Maze og Ferm Living. XL Nattbord stk tre svart. Disse nattbordene, med et enkelt, men stilig design , vil være et flott tillegg til innr.


Også bemerkelsesverdig er marmor nattbord - perfekt for interiøret i glamour stil. Tumbler trenden for detaljer fra marmor eller dens imitasjoner har permanent kommet inn i våre hjem. Et moderne nattbord med en enkel form er et eksempel på at god design ikke trenger å være komplisert og bare smart.


Dersom vilkårene for angrerett er oppfylt refunderer vi varens pris. Ved bruk av angreretten plikter kunden å sende varen i retur i samme stand som du mottok den. Varen skal være ubrukt, uskadet og må ligge i sin originalemballasjen. For eksempel har vi nattbord med skuffer, hvor du kan oppbevare akkurat det du har lyst til. Et nattbord kan være perfekt for oppbevaring ved sengekanten, samtidig som det gir soverommet en bedre romfølelse.


Vi tilbyr nattbord i flere stilarter, størrelser, materialer og farger, slik at du kan finne det nattbordet som passer perfekt til ditt soverom.

A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem. Nattbord kommer i flere ulike varianter, alt fra en enkel hylle til mindre kommoder, og det er egentlig bare fantasien som setter grenser når det kommer til hva man kan bruke som nattbord. Her har vi samlet vårt utvalg av nattbord i ulike varianter. Vi har varehus over hele Norge.


Du finner nattbord i eik, nattbord i marmor, nattbord i betong, hvite nattbord og sorte nattbord. Skjenk Omega har en slank og moderne design med rene, rette linjer. Serien omfatter highboar vitrinskap og skjenk i ulike farger og størrelser. Kombiner forskjellige møbler i OMEGA-serien for et enhetlig uttrykk i hjemmet.


MDF lakkert, hvit eller svart høyglans høy kvalitet ferdig montert år garanti hvit led lys inkludert skuffer. Nettbutikk med kvalitetsmøbler og interiør i rustikk stil, moderne design og klassisk fransk stil. Trekasse som nattbord. På 1-2-har du et unikt og funksjonelt nattbord , som ikke trenger å ta stor plass.


Rommet kan brukes til ting du synes er pent, som for eksempel iøynefallende bøker og magasiner. Du kan også få plass til en liten plante, eller et nattlys. Velg et nattbord som passer din stil.


Uansett om du leser på senga eller ikke er det praktisk med et nattbord eller to. Et nattbord gir en bedre romfølelse og bidrar til et helhetlig uttrykk på soverommet, enten det er et nattbord som matcher sengen, eller det bryter i farge og materialer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg