tirsdag 5. mars 2019

Soverom ungdom

La barnet ditt bestemme, men finn gode løsninger sammen. Det skjer mye i overgangen fra barn til ungdom. Dagens ungdom er ofte veldig klare på hva de vil ha, og er kanskje modigere enn voksne når det kommer til interiørvalg. Bør de få sette sitt personlige preg på sitt eget rom, selv om det ikke matcher resten av huset?


Et tenåringsrom har ofte flere funksjoner. Om ettermiddagen er det et arbeidsrom til lekser, om kvelden er det en stue hvor vennene møtes og om natten er det et soverom. Det skal gjerne være trendy, men først og fremst funksjonelt, praktisk og komfortabelt. Rommet er et slags friste hvor det tilbringes mye tid til lekser, musikk og venner.


Deler du soverom med noen, velg lamper med skjerm – slik som Bollard fra Menu – så blir ikke lyset for sjenerende om én vil lese mens den andre vil sove. Her finner du flere fine shoppingtips til lamper, som ikke sprenger kontoen helt. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her.


Soverom ungdom

Se julegavetipsene våre for store og små. Kule soverom for store barn Sammen med sine to tenåringsdøtre og sin åtte år gamle sønn, har interiørarkitekt Johanna funnet fine løsninger til barnas lune. Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene. Som ung har du alle mulige tanker og idéer om hvordan du vil ha det.


Og – ingenting er umulig! Et barnerom bør gjenspeile hans eller hennes personlighet mens han tjente som en retrett for å spille, lese og hvile. Det er mange temaer for ungdom soverom , og fargetrender spenner fra kombinere brunt med pastellnyanser å gå med lys og livlig.


Flere lag med gardiner ser både fint ut, og hjelper også med å stenge varmen ute og sørge for et svalt og mørkt soverom. Dette er både godt for sovemiljøet og godt for lommeboka ettersom det er energibesparende. Sengesettene barna ønsker seg. Vi har sengetøy til barn med mange forskjellige mønstre og motiver, slik at du kan velge noe som passer til barnets smak og interesse. Synes du flere bør lese dette?


Roar Asklund Enhetsleder institusjon. Gjør soverommet ditt til et godt sted å være! Uansett størrelse på seng eller soverom , du fortjener en god natts søvn! Alt du trenger til soverommet. Vi er kjent for vårt store utvalg og kompetanse innen nettopp kontinentalsenger, regulerbare senger, madrasser, dyner, puter,.


Soverom ungdom

Fine farger, nydelige og myke teksturer og behagelig atmosfære er blant ingrediensene som gjør et soverom behagelig å være i. Du kan velge å farge i en nyanse med hvit matte som passer perfekt inn i moderne interiør, men også i skandinavisk eller provençalsk versjon. Soverom ungdom en møblert CP hylle er en god idé. Samtidig forstørre lyse farger optisk utvide plassen. Det skal ikke så mye til for å skape et avslappende og innbydende soverom. Behagelige fargekombinasjoner, lune tekstiler og deilig sengetøy er viktige stikkord.


Finn den stilen du selv liker best, og velg en harmonisk fargepalett som du føler deg komfortabel me og som gir roen på rommet. En lekker sengegavl kan også bli et smykke i rommet. Kryss av for å bekrefte din bestilling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg