tirsdag 12. mars 2019

Klassisk hvit jotun

Klassisk hvit jotun

En ren og nøytral hvittone. En nøytral hvit tone. Denne vil oppleves som ren og hvit , helt uten kulør. Jotuns hviteste tone. Den oppleves litt kjølig, ellers krittende hvit.


Står fint til en mengde farger, men unntak av gulaktig lyse hvittoner. Chi får dem til å se gule og ”skittene” ut. Ingen hint av farge, kun hvitt og sort.


Det snakkes mye om alle de ulike hvitnyansene – at hvitt ikke er hvitt. Den selvrensende Optimal Optiwhite får du i nærmere 1hvite og lyse farger! Denne fargen vil oppleves som hvit , men med et grålig skjær over seg. Den har også helt klar rødlige undertoner.


I møte med andre gylne hvittoner vil det rødlige vippe mer rosa enn ønsket. Hvilken hvitfarge passer til hva? Bomull, egghvit eller klassisk hvit ? Hvitt er et vanlig alternativ – men hvilken hvitfarge passer, det finnes jo så mange? Her er ekspertenes gode råd!


Harmonie følger med på trendene, og møter etterspørselen med å lagerføre klassisk hvit farge på mange av våre modeller – uten tillegg i pris. En hvit farge kan oppleves både gulaktig, rødaktig, gråaktig, varm eller kjølig. En bestemt hvitfarge passer nødvendigvis ikke hos alle.


Klassisk hvit jotun

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Dempet gulaktig hvit , med et hint av grått.


Finn laveste nettpris her. Den er mindre gul og mer dempet enn Egghvit. Står flott til gråbeige og andre dempede, kulørte toner. Gråaktig hvit , med et hint av gult, noe som gir fargen svak varme. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg.


Det betyr at fabrikkmalte vinduer og dører ofte leveres i denne gulhvite fargen. I kombinasjon med en vegg som er malt i en nøytral hvit , f. Hvitfargen males også på hagemøblene fra Ikea hver eneste vår, og er en rimelig investering i stedet for å bytte ut hagemøblene. Klassisk Hvit er en lekker hvitfarge, som ikke blender når solen skinner. Slike gylne hvitfarger vil virke gule når de er kombinert med kjølige nøytrale gråfarger. Se farger som passer Kombiner med tapet.


VISSTE DU DETTE OM FARGER? Hvite, lette og lyse farger har sterke tradisjoner i Norge. Rent stilhistorisk er hvite hus svært utbredt over hele landet.


Klassisk hvit jotun

Blåtoner i sjønære omgivelser kan være helt riktig og fungere som en vakker referanse til kystlandskapet. Kalkgrå og Sober er uslåelig i kombinasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg