torsdag 14. mars 2019

Ramme til tegninger

Fraktfritt over 3kr. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. En ramme som rommer opp til tegninger i Aformat. Davinci rammen er både genial og fin å se på. Super både for å vise tegninger og for å oppbevare alle tegningene som barna stolt kommer hjem med.


Og med sitt unike feste kan rammen enkelst justeres fra liggende til stående display.

Derfor har jeg søkt etter gode løsninger der ute, for det er ikke bare vi som mottar noen hundre tegninger fra barnehender iløpet av året. Gode ideer til oppbevaring barnetegningene. Disse smarte rammene kan enkelt åpnes og lukkes og rommer hele tegninger.


Vis frem barnas kunstverk med en smart ramme som har plass til mange tegninger samtidig! Fjæring på innsiden holder tegningene på plass – ingen flere skrukkete. Rammen som rommer det meste.


Hvor hurtig sendes det? Vi har flere leveranser til terminal hver dag. Ordre klargjøres både på dag og kveld.

Når det haster for deg. Da haster det for oss. Den rommer opptil ark, og vi synes den er genial fordi den kan åpnes og lukkes, brukes stående på hylle, eller hengende på veggen, stående eller liggende.


Disse opplysningene brukes til å gi deg tilgang til administrasjon av din brukerkonto og andre formål som beskrevet i vår personvernregler. Noen av dem er en kollasjramme og har plass til flere bilder, slik at du kan vise frem flere minner i samme ramme. Du finner også bilder som er ferdig innrammet hos IKEA.


DIY ramme til barnas tegninger Verdens enkleste - og fineste! Fem minutters innsats, og: Ta-da! Søk Fortere, Bedre og Smartere her!


Mange av våre juletegninger er tegnet spesielt for norske forhold. Inntil åpning er det kun vårt grønnsaksutsalg som er åpnet. All vår matproduksjon foregår uten bruk av giftige sprøytemidler og kunstgjødsel. Vi tar også vare på sjeldne husdyrraser. Utsikten fra hotellrommene er til gården og landskapet mot fjorden.


Vi skreddersyr pakkeløsninger. Hotellets bygg har fått navnene Herberget og Brenneriet. Riktig ramme til riktig motiv utgjør en forskjell – finn din perfekte match hos Desenio.


Velg fra vårt store utvalg av bilderammer i ulike farger, materialer og størrelser.

Offentlige vektorbilder - last ned vektorbilder og grafikk gratis uten å tenke på opphavsrett. Du kan bruke bildene våre så mye du vil uten å spørre om. Plan-, fasade- og snitt- tegninger bør være i 1:1og målsatte. Tegninger skal være tydelige og i målestokk.


Gjelder tiltaket endring på eksisterende bygg skal både eksisterende tegninger og tegninger med det nye tiltaket sendes inn. Få styr på alle børnenes tegninger på en stilren og elegant måde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg