mandag 25. mars 2019

Slettvoll soverom

Det er ingen rom vi tilbringer mer tid i enn soverommet. Her skal det være vakkert og komfortabelt – et naturlig sted for å søke hvile og påfyll av energi. Rommet for avslapning og påfyll av energi.


Hvor du skal kunne skjemme deg bort som på et luksuriøst hotell der du føler deg helt som hjemme. Finn inspirasjonen til å skape et soverom som er dine drømmer verdig.

Møbler fra Slettvoll produseres av dyktige håndverkere på vestkysten av Norge. Kolleksjonen selges hos Slettvoll -butikker i Norge og Sverige. Hos Slettvoll finner du stoler i den stil, størrelse og sittekomfort som passer deg best.


Your web browser does not support canvas. Please update your browser. Slettvoll -madrassen Ingenting er viktigere for en god natts søvn enn en behagelig seng.


En komfortabel madrass av høy kvalitet.

Madrassen har livstidsgaranti på ramme- og fjærbrudd og er godkjent etter Møbelfaktas strenge krav til kvalitet. I går var det champagnefrokost og lansering av Slettvolls nye rom. I kjent Slettvoll stil er ingenting overlatt til tilfeldighetene. En liten ekslusiv leverandør i Italia produserer sengetøyet, som er så mykt, og så vakkert at man tror det er en drøm. Slettvoll var spente på å vise frem det de lenge har drømt om, nemlig å skape deres eget Slettvoll-soverom.


Sammen med noen av Europas ledende produsenter innen madrasser og sengetøy, fremstår kolleksjonen helt i tråd med Slettvolls øvrige møbler. Dette er også mellomrom som gjør at du kan kutte deg bort fra omverdenen og fordype deg i din favorittboks verden. Soverom inspirasjon - KLIKK! Ordningen av soverommet er primært ansvarlig for å oppnå denne effekten. Slettvoll hjem Kompakt planløsning Der du kjenner deg hjemme har ikke noe med hvor stor plass du har.


Vår sengetøyskolleksjon består av eksklusive tekstiler, som gir soverommet en følelse av stilfull komfort. Alt til soverommet Sammen med dyktige håndverkere har vi utviklet en kolleksjon med alt du trenger for å skape ditt drømmesoveromadrasser, gavler, sengekapper, sengetøy, tepper, lamper, kommoder, nattbord og interiørvarer. En vakker sengegavl og tilhørende sengekappe gjør sengen til et møbel i seg selv. I sortimentet til Slettvoll finner du et bredt utvalg av møbler, tepper, lamper, utemøbler, puter, pledd og interiørvarer. Kom innom oss for å se!


Slettvoll dunkolleksjon Våre dyner og puter er fylt med hvit fransk Muscovy dun som produseres etter strenge krav.

Dun har en unik evne til å transportere fuktighet bort fra kroppen, isolere når det er kaldt og kjøle når det er varmt. Jeg har mørke vegger i stuen, kjøkkenet og soverommet , og ville aldri tenkt tanken å gå for lysere farger i rommene. En smart måte å gjøre fargerike rom større, er å male lister og dører i samme farge som veggene. Det gir en kul effekt, og tar bort de hvite rammene fra lister, dører og vinduer. Vi har stor, fin utstilling av flotte møbler fra mange kjente leverandører!


Besøk vår butikk i Bjørnstjerne Bjørnsonsgate 1i Drammen. Her får du tips til hvordan du innreder det med mørke farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg