tirsdag 26. mars 2019

Kjøkkenkonsulent

Kjøkkenkonsulent

Som kjøkkenkonsulent er du ansvarlig for salg av kjøkken, bad og garderobe til privatkunder. Skape tillit, finne ut av kundens behov og close salget. Dette er noe av det som gir suksess i denne rollen. Trenger du hjelp med å planløegge drømmekjøkkenet, er vi klare til å hjelpe deg.


Kjøkkenkonsulent

Book tid eller kom innom kjøkkenavdelingen på varehuset, eller få en. Mamma jobber som jobber som kjøkkenkonsulent (selger kjøkkeninnredninger) og hun har 10. I fjor tjente hun ca 450. Hva har du å tjene på å bruke en interiør- og kjøkkenkonsulent ? Blir det ikke bare en ekstra kostnad? Vi tar en nærmere titt på hvilke fordeler du kan ha av å benytte deg av en uavhengig kjøkkenkonsulent ii oppussingen av ditt kjøkken.


Her finner du en oversikt over alle de planleggingsverktøyene vi har på IKEA. Planleggerne gjør planleggingen og valgene enklere for deg. Et godt kjøkken må gi rom for arbeid og småbarnsaktiviteter, omsorg og livskvalitet.


Kjøkkenkonsulent

Et kjøkken med skreddersydde løsninger har blitt en. Sigdal har produsert kjøkken gjennom mer enn år. Det gode håndverket, teknologien og designet har vært en bærebjelke for et av Norges. Eg våkner alltid til ganske raskt fordi eg har vært. Alle har rett til et kult kjøkken - og en kul kjøpsopplevelse.


Den holdningen møter du i alle Kvik-butikker. Vi er kjøkkeneksperter, og vi vil gjøre alt for å. Vi søker ny kjøkkenkonsulent til Oslokundens soleklare førstevalg Elkjøp Megastore Ullevål. På grunn av stor pågang på våre kvalitetskjøkken fra Epoq øker vi nå bemanningen vår og søker etter ny kjøkkenkonsulent ! Du står nå på terskelen til ditt nye kjøkken. Finne praktiske løsninger som fungerer bra for deg.


Mona er siste tilskudd til stammen i Kvik Skien, men ny i bransjen er hun ikke. Hun har tegnet og solgt kjøkken i to år og. Montér Minde har ledig stilling soKJØKKENKONSULENT.


Vi øker, og søker derfor ny selger til vår kjøkken-, garderobe- og bad avdeling. Vi ønsker at du har erfaring med personlig salg fra detaljhandel - gjerne fra kjøkkenbransjen. Du jobber selvstendig, og er vant til selv å treffe beslutninger. Skjønner at jeg må selge mer heltre. Kjøkkenkonsulent Tusen takk!


Kjøkkenkonsulent

Interiørkonsulent Tusen takk dere englegutter!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg