onsdag 27. mars 2019

Klesstativ

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har glasskap av høy kvalitet i flere utførelser.


Kjøp online med fri frakt! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Bestill din favoritt i vårt omfattende sortiment av møbler her! Norges største utvalg av design for ditt hjem. Plastføtter hindrer riper i gulvet. Da er garderobestativ en ideell løsning.


Samtidig tar garderobestangen opp lite gulvplass. Med et klesstativ får du en praktisk og smart måte du kan oppbevare klærne dine på. Det er plass til esker eller.


Praktisk klesstativ av rustfritt stål.

Nederst på rammen er det plass til oppbevaringsesker. Her finner du stumtjenere av merker som House Doctor, Muubs og Ferm Living. Sammenlign priser og se beste tilbud i Prisguiden. Klassisk klesstativ som passer like godt på altanen som i klesskapet.


Maks belastning kg. Kleshengere, klesstativ og annen klesoppbevaring. Strekker ikke hyllene og knaggene til? Da trenger du kanskje et bedre system for klesoppbevaring. Når jakker, luer, vanter og andre plagg ikke får plass på de vanlige knaggene, kleshengerne og hyllene i entré og klesskap må du finne flere alternativer.


Kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne. Kvalitetsprodukter til baby og barn på nett. Gerdmans har alt for kontor, lager og industri.


Stofftrukket bystedel av glassfiber, høyde 7 bredde 3 dybde cm. Topp av tre, fot av tre, stang av metall, Ø cm. Klesstativ og salgsfremmende produkter.


Stort utvalg av fine entrémøbler som knagger, stumtjenere, benker, krakker og skohyller. Garden Trading Sammenleggbart klesstativ i tre Denne hundre år gamle løsningen til tørking og lufting av klær er like populær i dag som den gang.

Dette klassiske tørkestativet kan justeres i to høyder, og er den ikke i bruk kan den legges flat for lagring. Mørk grå med chrome toppstang. Jeg husker jeg gikk og tittet på klesstativ , over hagegjerdene, da jeg var yngre. En litt merkelig gesjeft for ei lita jente som hverken hadde hus eller hage selv.


Men jeg syntes de hvite tørkestativene i tre var så vakre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg