torsdag 28. mars 2019

Sorte servietter

Alt til restauranten - webbshop! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Pynt til fest med servietter fra Honeyoak.


Alle servietter vi har oppgitt mål slik de er når de er helt utbrettet.

Lunsjservietter: 33xcm. Kaffeservietter: 25xcm. Middagsservietter:40xcm. Når det gjelder dandering av servietter så kan du gå for et par klassikere: Dytt servietten nedi glassene slik at midten av servietten går ned mot bunnen i glasset og kantene stikker opp av glasset. Hvis du skal dække et flot fest bord med en flot dug, måske i skrigende limegrøn, så kan du sætte disse flotte sorte servietter til sammen med nogle flotte sorte kugle lys.


Ser du etter en annen type, farge eller størrelse, kan vi selvsagt også være behjelpelig med dette. Sorte lags servietter.

BORDDUKER TIL LANGT BORD – SERVERING – OPPDEKKING. STRETCH COVER – OVERTREKK TIL. Disse serviettene passer bra til temafest eller andre festlige arrangementer. Sjekk også ut våre andre produkter i samme serie! Pakken inneholder stk.


Skap en hyggelig og varm stemning med levende lys og koselige servietter. Tenn kubbelys, duftlys eller kronelys for en varm og dempet stemning. Alle medlemmer får for på alle servietter , og for på alle lys. Alltid enkel bestilling og fri retur i butikk.


Vår mest populære type servietter. Flotte sorte middag servietter med preget mønster. Utrolig stilige servietter til bursdag. Elegance serviettene er fra Ambiente. Disse bursdagsserviettene er er sorte med hvit tekst hvite prikker - og de er gode å bruke med sitt 3-lags papir.


Ensfarvede servietter , servietter med motiver. Vi har dem også i rosa!

Fantastiske smukke servietter. Dunilin servietter , lily elegance servietter , papirservietter. Her finner du et stort utvalg av servietter til fest og bursdager. Festmagasinet Standard. Bestill Online i dag og få rask levering.


Hvad enten det er Halloween, børnefødselsdag eller noget helt tredje, er servietten fra Bækkelund i sort et oplagt valg. Så opnår du med garabti et flot resultat. Nydelig skimmermønster i servietten som skaper en utrolig lekker effekt. Svært tykke og myke servietter i eksklusivt papirmateriale - kan sammenlignes med stoffservietter, men kan ikke vaskes. Du finner servietter i mange nordiske fargetoner og i enkle design, nøye avstemt med vår kolleksjon av duker, bordløpere og spisebrikker.


Stoffserviettene er vevd i samme garn som dukene våre, og de fås i flere materialer, alle med den høye kvaliteten som fellesnevner. Servietter fra de fleste kjente serviett -produsenter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg