mandag 18. mars 2019

Tapet soverom tips

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Vi har samlet et knippe soverom som virkelig får frem luksusfølelsen.


La deg inspirere av disse overdådig flotte rommene – og få tips til hvordan du skaper stemningen selv!

Tapet med mønstermiks. Drøm deg bort til eksotiske himmelstrøk med gylne farger og sofistikerte mønster. Prøv å blande flere mønster i farger som går ton i ton, og lek med forskjellige teksturer for et rikt uttrykk. Hyggelig med blomstertapet på soverommet 07. En svak eim av blomster er spennende, duft som skaper følelser og påkaller minner.


Med tapet på veggene kan du skape stemningen på soverommet. Her har vi tatt fram noen tapet som gir et hint av blomsterduft. En huskeregel på soverommet , er å velge rolige farger og mønstre.

Velg en som er stilig og interessant, men fortsatt behagelig og avslappende. Husk at interiøret bør matche med tapeten , slik at det blir harmoni på soverommet. I utgangspunktet kan alle tapeter brukes på soverommet.


Da vil tapetet passe inn unsett hvilket sengetrekk man har liggenede på sengen. Når du skal innrede soverommet så tenk på at i det rommet skal du slappe av. For de fleste av oss er det dempede rolige nyanser, som ikke forstyrrer nattesøvnen. Farger som grønn, blå-.


Navnet Berger er for mange synonymt med tekstiltapet av høy kvalitet. Stilrene farger og klassiske mønstre i form av striper og vakre ornamenter gir en lun atmosfære i hjemmet, og egner seg spesielt godt til tørre rom som stue, gang og soverom. Fine farger, nydelige og myke teksturer og behagelig atmosfære er blant ingrediensene som gjør et soverom behagelig å være i. Det finnes en del tekniske kriterier for å kalle noe et soverom. Det skal være nok luft og lys, mulighet for rømningsvei og noen ganger en vendesirkel.


På femtitallet var det uhørt å ikke vaske soveromsgulvet hver dag, mens på 80-tallet fanget vi hybelkaniner med veggtil-veggtepper. Med fototapet og maling kan du innrede rommet akkurat slik du vil ha det. Velg blant ferdige motiver fra produsentenes egne bilder, fargekart og kolleksjoner, eller bruk et av dine favorittbilder til tapet eller mal med uventede sjablonger. Mulighetene for tenåringen er uendelige.


Henry tapet fra Sandberg i blåtoner er et godt valg til soverommet. Gode farger til soverom er: blått, gråblått, grønntoner, lavendel er farger som senker pulsen og gir ro.

Få laget et fint hodegjerde – det er en rimelig investering som gir mye effekt. Mal med mørke farger – et soverom tåler en langt mørkere fargeskala enn andre rom. Prioriter belysning – velg en morsom lysekrone eller en dekorativ lampe fremfor et kjedelig takpunkt.


Mønster og strukturer er en viktig del av trendbildet om dagen. Både til vinduer og vegg ønsker vi disse overflatene som skaper en drømmende, myk og eventyrlig verden. Nok en gang er det soverommet som er vinneren med mønster og strukturer.


Gjør noe vakkert og godt ut av rommet hvor du tilbringer en tredjedel av livet ditt. Måten å våkne på vil jo påvirke hvordan resten av dagen vil bli. Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene.


Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom , bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Velg mursteinstapet og skap en røff atmosfære i stua eller på soverommet. Finn tapet med murstein i både lyse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg