tirsdag 5. mars 2019

Kähler mellibi

Kähler mellibi

Overlegen kundeservice, lynrask levering og et mekka for inspirasjon. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Se hele utvalget og sammenlign priser på ditt juleservise.


Kähler mellibi

Den er laget i glassert keramikk med et geometrisk mønster og gir badet ditt en ekstra eleganse. Denne tannbørsteholderen i hvitt er perfekt til hele familiens tannbørster, som adskilles med en praktisk inndeler. La den være et estetisk innslag på badet. Ettersom badet ofte er et sterilt og hardt rom har toalettbørsten en avrundet form for å myke opp uttrykket. Vi benytter cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på vores website.


Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Millibi er æstetisk og smuk indpakning til alle hverdagens ting som tandbørster, vatpinde, vatrondeller, smykker, make-up osv. Elegant og nordisk keramik fra Kähler. Find et stort udvalg af Kählers populære produkter her.


Hos CC-Isenkram forhandler vi alt fra Omaggio, Hammershøi, Ursula, Botanica og mange flere. Then you can take advantage of our exclusive offers, see all new arrivals, receive inspiration and. Kähler nemlig et keramikværksted i Næstved.


Denne såpepumpen i hvitt er både flott og funksjonell, og passer inn på de fleste bad. Mellibi er den første baderomsserien fra Kähler. Lækkert design fra Kähler.


Estetisk baderomsserie i naturlige materialer fra Kähler. Du godtar dette ved å benytte sidene våre. Denne lille oppbevaringskrukken i hvitt har den riktige størrelsen til hverdagsnødvendighetene på badet. Wir präsentieren Ihnen hier auf elbdal. Kollektion aus dem Hause Kähler.


Settet består av en krukke og en tannbørsteholder, som sammen gjør seg godt på baderomshyllen! Spar mest ved å velge det lengste tilbudet! Se utvalget produsenter som Royal Copenhagen, Kähler, Rosendahl, Georg Jensen m. Lad dig inspirere af det enkle og rene formsprog i din indretning og vær kreativ med den unikke keramikkunst. Den er lavet af glaseret keramik med et geometrisk mønster og giver dit badeværelse et ekstra elegance.


Kähler mellibi

Serien er skabt til badværelset, og består af en obevaringskrukke, sæbedispenser, toiletbørste og en tandbørsteholder. Eftersom badrummet ofta är ett sterilt och hårt rum har toaborsten en rundad form för att mjuka upp uttrycket. Avvento-seriens stilrene grantræer kan med deres stærke udtryk sagtens stå enkeltvis, eller du kan placere flere af dem sammen i en lille gruppe, så du får din helt egen lysende skov.


Du kan også bruge dem som adventskrans. Den har et elegant udseende med et grafisk mønster og en detalje i læder, der giver den et blødere udtryk. Denne sæbedispenser i hvid er både smuk og funktionel og passer ind på langt de fleste badeværelser.


Kähler mellibi

Selve pumpen er nem at trykke ne og den virker meget stabil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg