tirsdag 12. mars 2019

Omaggio salg

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Denne vase er uundværlig i enhver bolig. Les tester og omtaler før du kjøper. Danske Kahler har en lang tradisjon for håndverk, design og fremfor alt: keramikk.


I generasjoner har de laget vaser, servise og lysestaker med et moderne design som også viser til Kahler historie. Det vakre fatet er dekorert med unike sølvstriper som nøysomt males for hånd. Vakkert til delikate søte saker eller som en anvendelig skål som gjør hverdagen litt mer elegant. Dermed føres den sterke danske keramikktradisjonen videre med enkelt og klassisk design.


Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. LES OGSÅ: Her er en ruter du faktisk kan ha stående i stua. Hvor lenge er noe trendy?


Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Seneste nytt er tre mini vaser i sort.


Intervisjon AS driver glassoginterior. De flotteste julegavene finner du hos oss! Her vises noen av våre beste gavetips, se flere HER. Det er tid for årets største salg. Skålene finnes i forskjellige størrelser og passer fint til ulike matretter og tilbehør.


Omaggio salg

Vasen er laget av gjennomsiktig, håndblåst glass og har gjennomgått en forsiktig prosess hvor opptil dyktige håndverkere sikrer at alle aspektene av formgivningen er som den skal være. Størrelse: x 1cm. Serien tilbyder vaser i alverdens farver og størrelser, samt matchende lysestager, skål, fade og krus. Vaserne kan mixes som det passer dig, men kan også stå ganske smukt for sig selv.


Ved å klikke videre på nettsiden aksepterer du vår bruk av cookies. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter servise eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Omaggio er et must i det moderne hjem. Kjøp på nett og få rask.


Omaggio salg

Stilrent interiør fra Omaggio i vårt omfattende sortiment av innredning. Kategorier: Gaver og interiør, Kähler, Merker. The popular Omaggio series is no less than a stroke of genius, which has found its way to homes worldwide.


Vasens størrelse gjør den perfekt til vårens friske greiner eller elegante og høye blomster, som kan skinne om kapp med vasen. Med Omaggio -seriens hånddekorerte striper og enkle uttrykk blir det litt koseligere å spise. Omaggio -skålen utstråler gedigen skandinavisk design med fokus på funksjonalitet. De to materialene, sølv og keramikk, er en perfekt match og samtidig to av dagens mest populære materialer.


Omaggio salg

La den lille Omaggio -vasen med sølvstriper stå alene, eller kombiner den med andre farger og størrelser i Omaggio -serien for å stelle til ditt eget personlige designtablå. Den store Kähler-vasen i glass er en spennende utvidelse av den ikoniske Omaggio -serien. Bli den første av vennene dine til å like dette.


Sammenlign tilbud på Omaggio lysestaker i kategorien Lysestaker fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Lysestaker ved hjelp av vår tjeneste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg