onsdag 20. mars 2019

Kjøleskap magnet

Kjøleskap magnet

Lag en magnet med ditt eget bilde. Gode Priser og Lynrask Levering! Brutalt sterke magneter. Kjøp dem hos Coolstuff! Fotobøker og andre fotoprodukter med bildene dine.


Kjøleskap magnet

Du kan lage din helt unike fotobok med egne bilder, som forteller en personlig historie. Design denne praktiske lille gaven med ditt yndlingsfoto, og kjøleskapet blir til et dekorativt blikkfang i kjøkkenet. Fungerer faktisk - i motsetning til mange av dem du kan kjøpe i supermarkeder.


Supersterke og eksklusive magneter! Fåes i to størrelser og greier å holde respektive papirark på kjøleskapet! Utkikk etter magneter til kjøleskap ? Tallmagneter Bokstavmagneter Striper og magnetfolie med trykk Magneter til kjøleskap selges i mindre.


Kjøleskap magnet

Magneter med dine egne bilder er den perfekte måten å få en personlig touch på kjøleskapet eller på. Kjøleskapsmagneter med ditt eget foto - praktisk og fint! Knall fine kjøleskapmagneter. PVC matriale - kan vaske over med klut. Stort utvalg av kjøleskapsmagneter i ulike farger, format og størrelser.


Vi tilbyr et bredt utvalg av praktiske magneter til kjøleskap som kan brukes til å henge. Fest lette og tyngre gjenstander med magneter. Med magneter kan du enkelt henge opp bilder, pynt og huskelapper. Vi har magneter for stort og smått. Magnetbildene er praktiske, små hjelpere i hverdagen.


Kjøleskap magnet

De kan henge fast notater og postkort, og er i tillegg dekor på kjøleskapet eller magnettavlen. Bruk magneter med dine egne bilder på kjøleskapet eller en magnettavle! Design flotte og personlige kjøleskapsmagneter hos cewe. Q-Meieriene og Forskerfabrikken har samarbeidet om å lage lære-melkekartongen. Vil du lære hvordan du lager en kul kjøleskapsmagnet av melk?


Lenge før magnetiske kompassnåler ble først brukt i Europa, var deres nytte kjent i Kina. Der var det kjent at en magnet som svinger i et vannrett plan, alltid. Klikk her og design din kjøleskapsmagnet i dag.


Dekorer og pynt kjøleskapet etter kunstens regler med vårt utvalg av kjøleskapmagneter. Bestill dine favoritter her! Vår magnetfolie er bygget opp av en sterk magnet , dekket med en hvit trykkflate.


Magnetfolien kan kjøpes stykkevis og hel rull med ulik magnetstyrke. Folien fester seg på alt av magnetiske overflater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg