onsdag 27. mars 2019

Skjerme innsyn vindu

Effektiv og skånsom måte for å unngå uønsket innsyn uten å miste sollyset. Bestill nye vinduer av toppkvalitet til hus eller hytte her! Sjekk utvalg og kampanjepriser her! Levering til hele Norge.


Du kan trygt handle billig hos oss.

Har du store vinduer eller smale vinduer ? Vil du skjerme litt, men beholde utsikten ? Med praktiske romløsninger og store vinduer er hun sikret mye lys, men er også utsatt for innsyn. Jeg ønsket noe som kunne skjerme mot både lys, solstråler og innsyn , men som samtidig var pent, enkelt, vedlikeholdsfritt og dekorativt. Vår leverandør av solavskjerming Faber har 1års erfaring med å skreddersy kvalitetsløsninger for vinduer som hindrer innsyn og skjermer mot sol og lys.


Vi spesialtilpasser rullegardinene i ønsket mål til dine vinduer. Pris eksempel på rullegardin fra kr 79- i pris A.

I et vindu vendt mot vei eller nabo er plisségardin perfekt. Dra fra ”toppen” og ne eller dra fra ” bunnen” opp – og plasser plisségardinen der du ønsker å skjerme for innsyn. De fås i mange farger, så du kan velge den som passer best på hvert rom. Lamellgardiner Lameller er stilig i seg selv, og kan løfte rommet et ekstra hakk på eleganseskalaen.


Beskyttelsen tåler også lettere vin og monteres ut fra vegg til det frittstående bakkefestet eller mellom to vegger. Avskjerming AS fører alt av kvalitetsutstyr til skjerming mot: innsyn – sol – vær – vind – lys – varme – glass støt – akustikk – brann – m. Trenger dere bistand i form av rå veiledning, måling og montering av utstyr? Vi tilbyr rask og god hjelp med over 90års samlet kompetanse! Palm bor i et nytt og moderne funkishus på Fuglevik i Rygge. En levegg er en tett skjerm som skal hindre innsyn , støy og vind.


Høyden kan være inntil meter. Veggen kan være frittstående eller forbundet med bygning. Avstanden til nabo skal være minst fire meter. Du får ingen folie som kan gjøre dette annet enn sandblåstfolie som slipper lys gjennom men hindrer både ut og innsyn.


All annen folie vil favorisere sikt fra den mørke til den lyse siden.

Det går ikke å trylle slik at man får enveis sikt uansett lysforhold. Grunnet tekniske problemer er butikken midlertidig stengt. Kunder som har bestilt og betalt har ikke blitt trukket, og reservasjonen på beløpet vil bli hevet så. Forside Dør og vindu Skjerme innsyn fra gateplan ByggeBolig.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Vask vinduet godt, og la det tørke. For å fjerne resten av boblene, start på midten, og stryk over vinduet med en børste. Våre vindusfolier kan monteres på alle slette flater som er helt fri for støv og smuss.


Eneste du trenger er å klippe folien til riktig størrelse, spraye vinduet med vann og dra av beskyttelsespapiret som kommer med. Posisjoner folien på vinduet og bruk en sletter til å presse vannet fra midten og ut mot kantene. Vindusfilm er ideelt når du ønsker å skjerme for innsyn helt eller delvis. Fordelen ved å benytte folie på vindu er at man kan hindre innsyn uten at dette går bekostning av lysforhold.


Vindusfilm har den fordel at den slipper inn lys, og at denne kan tilpasses slik at man får den nødvendige diskresjon samtidig som resulatet blir stilig. Denne modellen sitter fast i karmen og følger døren når den åpnes, samt gir deg mulighet for å skjerme mot innsyn , og få lyset og naturen inn i rommet på dagtid. Vi bor i en sokkelleilighet og sliter med unger som står utenfor vinduet vårt og glor inn. Plisségardin er mulighetens gardin. Vi har forsøkt å si i fra til både dem og foreldrene, men til pent lite nytte.


Så nå må vi gjøre noe. Jeg har et kjøkkenvindu jeg ønsker å skjerme for innsyn. Jeg har U-formet kjøkkeninnredning samt åpen løsning til stua. Vinduet er der vasken er, midt i U-en.


Ser du inn så ser du rett inn i stua og sofaen. Ergo så kan alt sees. Bor på et lite boligfelt, men det er hyppig folk som går forbi. Inngangspartiet er rett ved kjøkkenvinduet. Kjøpe dem du kan henge på innsiden av vinduet , fra toppen av vinduet og ne som du kan snu sidelengs.


Det fine er at folien slipper inn lys og pynter opp, samtidig som den hindrer sjenerende innsyn. Det hender også at en har utsyn en ønsker å slippe. Da kan plastfolien også gjøre nytte, samtidig som du får beholde mye av lyset.


Foto: Fantasi Interiør. Vindusfolie skjermer for uønsket innsyn , samt bidrar til et bedre inneklima.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg