mandag 11. mars 2019

Tjærebrun terrassebeis

Merkevarene til lave priser. Produktet har svært god inntregningsevne og gir en meget vannavvisende overflate. Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr.


En rødaktig brun tone. Matchende fargekombinasjon. Hvis været skifter brått og du nettopp har beiset, er det godt å vite at overflaten tåler en regnskur en times tid etter påføring. Se den enorme forandringen da vi beiset det impregnerte treverket med tjærebrun terrassebeis ! Når du i tillegg har vakre farger å velge mellom, blir valget enkelt. Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen.


Se beste pris på Jotun Trebitt Oljebeis (liter). Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Beis, Utendørs, 9L, Støvtørr 5t,. Boksen er åpnet rørt sammen konstatert at det er feil farge og satt lokk på igjen. Butinox terrassebeis Tjærebrun L. Få uteplassen slik du vil, på enkleste måte!


Spesialbeis for terrasse som gir et ekslusivt matt og holdbart utseende, inntil års vedlikeholdsintervall. Vi kjøpte impregnerte treheller og terrassebeis fra ulike produsenter. Dette er et vanskelig utgangspunkt, fordi terrasseheller neppe er et prima produkt. Dermed har produktene i testen fått dårlige forhold.


Beis ikke når det regner, eller er meldt regn i nær fremtid. Beis 1-bord i hele lengden med rull og gjerne forlengerskaft – overskudd av beis strykes av i lengderetningen. Gir effektiv dybdebeskyttelse.


Tjærebrun terrassebeis

Produktet er basert på silikonalky som har best UV-bestandighet av alle eksisterende alkydoljer, samt på kinesisk treolje, som har best gjennomtrengning og er mest motstandsdyktig mot vann av alle oljer. Noen som har erfaring med infra terrassebeis ? Terrassebeis vanntynnet skal det kun påføres ett strøk. Bruker mørk beis ( tjærebrun ) så mulig det blir finere med lys. Beis ett til to bord i lengderetningen om gangen. Noe av det viktigste for et pent sluttresultat er likevel at du ikke bruker for mye beis.


Beisen skal ikke danne en film oppå treverket, den skal. Skall male trappa på huset mitt, men jeg er usikker på hva som blir fint jeg har helst lyst på noe brunt og tenker på burmateak og tjærebrun fra jotun, er de pene? I fargekartet Fargerikes Utendørsfavoritter har vi samlet nydelige farger til ditt hjem.


Treverkets struktur vises ekstra godt hvis du velger beis. Taksitt spesialmaling for tak sort ltr. Er jo et hav av utvalg i pris og sikkert kvalitet også. Brukte Baron terrassebeis ifjor, som i følge selger skal være av beste kvalitet, ganske dyr også, men er slettes ikke imponert.


Slik skulle det ikke bli! Kan du si noe om mengden som går med? Få rådene for perfekt beis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg